Ne razumem komentar.Lol, u kom ti firmu živiš, ajde prodaj meni tvoj stan u Nišu za sasvim realnih 1000 eur po m2. Ili mislis da cena stanova u gradu gde je medijalna plata 680 eur u bilo kom univezumu treba da bude više od 1000 eur po m2.
Ja samo uporedjujem oglasene cene i necije zelje sa realizovanim cenama. Ja imam renoviran stan u sirem centru Nisa, i tu je prosecna cena starogradnje oko 1.500 e/m2, tj. to je bila prosecna realizovana cena starogradnje u Q4 2024, sad je sigurno malo visa. Sad u oglasima na toj lokaciji ne mozes da nadjes nista ispod 1.400 e/m2 nerenovirano, a renovirano ide i preko 2.000 evra, tako da ja, kad bih svoj stan stavio na prodaju po ceni od 1.500 e/m2, mislim da bih vec sutra nasao kupca, a mislim da je realna cena za koju bi mogao da se proda za recimo 1.700, mozda 1.800. Inace, u susednim zgradama su neki oglasavali renovirane stanove i za preko 2k e/m2, pa i preko 2.2k e/m2, tako da mislim da bi moja cena bila realna. Mislim, kao prvo, ja ne planiram da prodajem stan, kao drugo verovatno bih i ja mozda stavio vecu cenu, ali bih spustao ako nema kupaca, ne zivim u nekoj iluziji da mi je stan od zlata i da ce mi vrednost uvek rasti.
Inace, nisam siguran sta pokusavas, da izvedes neku mentalnu gimnastiku, tako sto bi me pitao za koji novac bih ja prodao svoj stan, pa ako kazem malo vecu cenu da ispadne kako svaki prodavac normalno zeli da izvuce sto vise za svoj stan? To jeste normalno, samo pricam o tome sta je realno, ja se uvek trudim da budem realan