Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ja recimo sam hteo da kupim nekretninu na Kosmaju, ali kada sam se raspitao osim kolima nemoguce je doci na posao u centar Beograda.
Moze kolima, ali ja uglavnom koristim gradski prevoz sto bi i vecina trebalo da koristi (naravno da je redovan i normalan gradski prevoz, a ne kao sad i da se placa pa da bude kako treba) i onda bi guzve u Beogradu bile drasticno manje.
Da li ljudi koji su radili u fabrikama (koje su sveže zatvorene) mogu da održe cenu kvadrata u Bg svojim dolaskom u grad? Da li će Rusi i Ukrajinci uskoro otići? Da li će dolaziti albanci u stanove koje ovi napuste? Da li Bg industrija može da primi ostatak Srbije u gradu, a da ne dođe do pada plata i satnica? Da li će i Bg imati problem sa vodom kao NS? I konačno, da li će naša dijaspora da se vraća i kupuje nekretnine ovde? Da li ćemo imati dalji rast cena hrane?
Da li ljudi koji su radili u fabrikama (koje su sveže zatvorene) mogu da održe cenu kvadrata u Bg svojim dolaskom u grad? Da li će Rusi i Ukrajinci uskoro otići? Da li će dolaziti albanci u stanove koje ovi napuste? Da li Bg industrija može da primi ostatak Srbije u gradu, a da ne dođe do pada plata i satnica? Da li će i Bg imati problem sa vodom kao NS? I konačno, da li će naša dijaspora da se vraća i kupuje nekretnine ovde? Da li ćemo imati dalji rast cena hrane?
Da li ti misliš da će određene strukture dozvoliti pad cena nekretnina dok ne završe i prodaju BW (i deo na Nbgd) i Expo 2027 ?
Da li iko veruje u to ?
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.