gamblerNBG
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 10.07.2019.
- Pohvaljen
- 3.665
Mozda si me quotovao slucajno, al ne kontam kakve veze ima ovo sto si ti odgovorio sa onim sto samnja napisao.
A ljudi koji zive na 80km od Madrida dolaze na posao u Madrid, jer ljudi imaju top zeleznicu.Ja recimo sam hteo da kupim nekretninu na Kosmaju, ali kada sam se raspitao osim kolima nemoguce je doci na posao u centar Beograda.
Moze kolima, ali ja uglavnom koristim gradski prevoz sto bi i vecina trebalo da koristi (naravno da je redovan i normalan gradski prevoz, a ne kao sad i da se placa pa da bude kako treba) i onda bi guzve u Beogradu bile drasticno manje.
Da li ti misliš da će određene strukture dozvoliti pad cena nekretnina dok ne završe i prodaju BW (i deo na Nbgd) i Expo 2027 ?Da li ljudi koji su radili u fabrikama (koje su sveže zatvorene) mogu da održe cenu kvadrata u Bg svojim dolaskom u grad? Da li će Rusi i Ukrajinci uskoro otići? Da li će dolaziti albanci u stanove koje ovi napuste? Da li Bg industrija može da primi ostatak Srbije u gradu, a da ne dođe do pada plata i satnica? Da li će i Bg imati problem sa vodom kao NS? I konačno, da li će naša dijaspora da se vraća i kupuje nekretnine ovde? Da li ćemo imati dalji rast cena hrane?
Danas sam saznao da je neko vlasnik preko 300 parking mesta u Beogradu i NS-u, to jest oko 360 parking mesta.Ja nakon što uspavam decu i sednem da listam Beobuild umesto da spavam: Objavite nešto, brzo, bilo šta, neka bude i glupo, može i bezobrazno, izbrisaće svakako, brzo, brzooooooooooo! (Ajde priznajte da se potajno nadate da ćete jednog dana otvoriti Beobuild i da će biti neka kataklizmična objava. Znam vas ko zlu paru! Posmatram vas!)
Pogledajte prilog 230888
Одмах да вам кажем, тај који вам то неће дати од таквог немојте ни куповати стан.Sve to stoji. Samo da vidim tog investitora koji će da pristane na učešće od 20% u toj fazi. Plus i da pristane opet moraš da čekaš bar godinu dana da bude na 80% da uzmeš kredit.
Ovo što on priča ima smisla ako kupuješ za keš pare. Onda si im interesantan i možeš da se pogađaš.
Gotovo svaki projekat koji sam gledao je pristajao na to. Zapravo, mnogi pre dobijanja gradjevinske nisu ni traziki 20% vec neku simbolicnu cifru da rezervises pretprodajnu cenu.Sve to stoji. Samo da vidim tog investitora koji će da pristane na učešće od 20% u toj fazi. Plus i da pristane opet moraš da čekaš bar godinu dana da bude na 80% da uzmeš kredit.
Ovo što on priča ima smisla ako kupuješ za keš pare. Onda si im interesantan i možeš da se pogađaš.
E jeste nastavili sa tim prepucavanjemProbas neki prompt tipa: a surgeon, with 3 side jobs, who teaches at the university level, and has two degrees...
Zakukace AIdize ruke od generisanja slika, posvecuje se bogu i pocinje da jede povrce.
Ja sam potpisivao Ugovor o rezervaciji stana, oni se obavežu da neće prodati taj stan a ja da ću dati 5% vrednosti stana ukoliko odustanem od kupovine do dobijanja gradjevinske dozvole za neki vremenski period.Gotovo svaki projekat koji sam gledao je pristajao na to. Zapravo, mnogi pre dobijanja gradjevinske nisu ni traziki 20% vec neku simbolicnu cifru da rezervises pretprodajnu cenu.
1200 evra kirija ?Ukucao sam u pretragu dvosoban stan u Bloku 65 i ovaj je najjeftiniji stan 55m2 sa garažnim mestom i plaćanjem agenta izadje 247k, useljenje za 4 meseca.
Neka se doda još opremanje po želji ali treba imati 280k za ovako nešto...![]()
Dvosoban stan na prodaju, ĐORĐA STANOJEVIĆA, 214.500€, 55m²
Dvosoban stan u zgradi za prodaju, Blok 65 - WEST 65, 55 m2, na 9. spratu, ima lift. Stanje - U izgradnji, Centralno, ima terasu.www.4zida.rs
Tu onda ROI trenutno dodje nekih 3.5-4%.
Računao sam 1100 sa parking mestom.1200 evra kirija ?
Prodace se ..kao i sve ...Računao sam 1100 sa parking mestom.
Meni nudili 2014 ....ja se smejao na to ...kao "bezi bre kakav parking"Sećam se Belvila ... 6000 EUR parking mesto ....