Šta je novo?

Cene nekretnina

Ovde mi se svideo koncept kuće na ok lokaciji za te novce.
Po meni kad bi se mogla naci dobra kuca na bezanijskoj kosi koja ne kosta 400+ hiljada EUR to bi bila top lokacija :)
Ovo jeste fin koncept, i voleo bih kad bi nase periferije se fokusirale na ovakvu gradnju kuca u nizu vise a ne samo stambene zgrade ne bi li se stvorila naselja slicna americkim predgradjima, medjutim mislim da cak idemo ka kontra smeru nazalost u poslednjih 10-20 godina.
Gde god ima potencijala za lepo uredjene kuce i stilu americkog predgradja ljudi daju investitorima placeve za stambene zgrade u zamenu za 2-3 stana, jer zna da moze da ih bolje proda nego ovakvu kucu kao sto si pokazao.

Da nam je bolja periferija (bolnice, skole i sadrzaj) ne sumnjam da bi dosta vise privatnika i uspesnijih ljudi jurilo ovakav koncept zivota.

Malo nejasno pišeš pa se da drugačije protumačiti.
Šta je nejasno? Dobar koncept kuće se nudi u Indjiji 212m2 za 250k, sa parkingom i dvorištem? Jel o tome pričamo?
I onda da mi kaže neko kako je skupo, Indjija na pola puta od BG-a i NS-a.
Nism ništa proverio o ainvrstitori nisti znam pa da bi mogao da kažem da je sve ok, realno mi deluje ovako ok, ali .....

Šta je nejasno? Dobar koncept kuće se nudi u Indjiji 212m2 za 250k, sa parkingom i dvorištem? Jel o tome pričamo?
I onda da mi kaže neko kako je skupo, Indjija na pola puta od BG-a i NS-a.
Nism ništa proverio o ainvrstitori nisti znam pa da bi mogao da kažem da je sve ok, realno mi deluje ovako ok, ali .....
Brate, sad si me još više zbunio :D @BillHicks je kriv za sve njega citiraj.

Po meni kad bi se mogla naci dobra kuca na bezanijskoj kosi koja ne kosta 400+ hiljada EUR to bi bila top lokacija :)
Ovo jeste fin koncept, i voleo bih kad bi nase periferije se fokusirale na ovakvu gradnju kuca u nizu vise a ne samo stambene zgrade ne bi li se stvorila naselja slicna americkim predgradjima, medjutim mislim da cak idemo ka kontra smeru nazalost u poslednjih 10-20 godina.
Gde god ima potencijala za lepo uredjene kuce i stilu americkog predgradja ljudi daju investitorima placeve za stambene zgrade u zamenu za 2-3 stana, jer zna da moze da ih bolje proda nego ovakvu kucu kao sto si pokazao.

Da nam je bolja periferija (bolnice, skole i sadrzaj) ne sumnjam da bi dosta vise privatnika i uspesnijih ljudi jurilo ovakav koncept zivota.
Po meni je budućnost taj potez izmedju BG-a i NS-a.
Ne govorim o kupovini stanova, jer iskreno ne znam šta bi nekome moga da preporučim.
Ja bih bio za veću površinu i manje zvaničnog rada, ali jedno su želje.
Moguće je da se ja preselim i živim na Maldivima par godina, eto.... I tad izdajem sve što imam i od toga živim ja i cela porodica.... Zvuči neverovatno, ali tamo je jeftino i moglo bi brlo lako... Samo što bi to meni bilo ok 1 god

ja ozbiljno pitam, gde god da idem po vojvodini, neki je problem sa vodom

a bas razmisljam da nekako ubedim zenu da begamo za dve tri godine na sever
Prodajem stan u kojem trenutno živim godinama 50-52m2, NS je u pitanju, Telep, bulevar Patrijarha Pavla. Na ženu se vodi,, prodao bih ga za 110k alo hoćeš sa ostavom u dvorištu 😉 Brutalno sredjena stan sve sa ostavom koja ima struju i keramičkim pločicama jedno 5m2 je u pitanju, tamo mi je zamrzivačač sa mesom 😉 Imaš parking mesto ispred, a za stan mi slobodno piši u inboks da vidiš, samo mi je uslov iako prodajem da tek dajem na useljenje kada se ja uselim 😉To je 1.5g

Prodajem stan u kojem trenutno živim godinama 50-52m2, NS je u pitanju, Telep, bulevar Patrijarha Pavla. Na ženu se vodi,, prodao bih ga za 110k alo hoćeš sa ostavom u dvorištu 😉 Brutalno sredjena stan sve sa ostavom koja ima struju i keramičkim pločicama jedno 5m2 je u pitanju, tamo mi je zamrzivačač sa mesom 😉 Imaš parking mesto ispred, a za stan mi slobodno piši u inboks da vidiš, samo mi je uslov iako prodajem da tek dajem na useljenje kada se ja uselim 😉To je 1.5g

Falana ponudi, al da ti budem iskren, ako se budem selio na gore uzimam kucu

nesto za rostilj, da imam psa i te fore

U Novom Sadu nema vode, a sve su prilike da se stanje neće popraviti ni sa bušenjem novih bunara, na leto će situacija da bude nepodnošljiva. Pričano je davno o promenadi kako se ispumpava 800 l vode u sekundi, i sve to šalje u Dunav. Kuće u okolnim naseljima su već preskupe, ipak vidim da sve više ljudi upravo beži iz grada u okolna mesta, taj trend traje zadnjih 5 godina.

Sposobniji starosedeoci se sele iz grada u predgradja u kuće i to uglavnom dobrostojećih.
Popovica, Alibegovac, Tatarsko brdo itd...
Kao što sam i naveo retko ko zna i može uopšte da napravi kuću i vodi računa o njoj i dvorištu u današnje vreme.
Uglavnom su nesposobni ljudi za taj poduhvat i biraju da budu u sklopu stambene zajednice.

Šta nije jasno? Realno se i trudim da ne pišem sve što mi padne na pamet nego samo konkretno što mogu da argumentujem, to mislim i da radim čak i stavljam uvek jasno da li je to moje mišljenje ili nešto drugo i argumentujem sa podacima nekada...
Fico sine ti pišeš i ono sto će tek da ti padne napamet 🤣sve u fine oblande, a narativ kupujte braćo, a ako prodate onda odmah kupite ponovo 😉 ali sve ok…

Vrh