Šta nije jasno? Niti živim u centru NS-a niti u BG-u. Pričam iskreno, na forumu.A pritom svi stanovi mu u centru ili skupim delovima grada, a sve kači neke selendre na kraju sveta kaže dobra kupovina ja bih ovde kad ne bih živeo u centru ili u bloku 64
Ali realno šta sada vama nije jasno?
Da bukvalno je sve kako sam pisao, koji god hoćeš post mi nadji i ja znam o čemu se radi.
Trudio sam se da bidem objektivan i da ne lažem ni jednu reč, tako da eto...
Malo nejasno pišeš pa se da drugačije protumačiti.Ali realno šta sada vama nije jasno?
Da bukvalno je sve kako sam pisao, koji god hoćeš post mi nadji i ja znam o čemu se radi.
Trudio sam se da bidem objektivan i da ne lažem ni jednu reč, tako da eto...
Iskreno ne znam koliko sam projekata odradio i poslovno i privatno sam u tome....filipe tebe kada citam
imam osecaj da si kupio i renovirao 314 stanova i garaza
u 213 razlicitih opstina
mora u potpis da turis stanovi portfolio da ispratimo
Šta nije jasno? Realno se i trudim da ne pišem sve što mi padne na pamet nego samo konkretno što mogu da argumentujem, to mislim i da radim čak i stavljam uvek jasno da li je to moje mišljenje ili nešto drugo i argumentujem sa podacima nekada...Malo nejasno pišeš pa se da drugačije protumačiti.
A pritom svi stanovi mu u centru ili skupim delovima grada, a sve kači neke selendre na kraju sveta kaže dobra kupovina ja bih ovde kad ne bih živeo u centru ili u bloku 64
Auuu ljudi godinu dana ovde pišem svaki dan, doći će do toga da se pokajem za sve...ja nisam mislio nista lose, nego ne mogu da ispratim
ko sta gde i u kojoj si mesnoj zajednici
sto bi rekli malo zezanja nije na izmet
Pa nejasno pišeš i onda je jako teško ispratiti tvoj tok misli, pogotovo neko ko retko čita temuŠta nije jasno? Realno se i trudim da ne pišem sve što mi padne na pamet nego samo konkretno što mogu da argumentujem, to mislim i da radim čak i stavljam uvek jasno da li je to moje mišljenje ili nešto drugo i argumentujem sa podacima nekada...
Treba onda da se napravi druga tema, alternative životu u Beogradu - ne bi ni bilo loše za ljude koji zaista razmatraju potpuno odseljenje.
Preduhitren si odavno. Mada tema nije baš zaživela, kao ni razmatranje odlaska iz BG-aPre se neko vrati u svoj zavičaj nego što neki Beogradjanin ode iz Beograda.
I am once again asking you to consider Batajnicaja ozbiljno pitam, gde god da idem po vojvodini, neki je problem sa vodom
a bas razmisljam da nekako ubedim zenu da begamo za dve tri godine na sever
E pa sada, ima par clanova forumasa koji bi ti rekli da Bataja ne pripada urbanom tkivu Beogradabataja nekako i nemam osecaj da si otiso iz bga
nemo bude posle aj svratimo do usca, tu je nagari 130
malo teze to iz apatina
Pitanje je da li je tvoj lični komfor vredniji od žrtve u vremenu sa kojim bi dobio lagodniji život. I o tome smo pričali. Dobra prijateljica se vratila u svoj grad. Radi i dalje u BGu. Žrtvuje oko sat vremena dnevno više u vožnji jer je živela u Borči. Sa druge strane ne plaća kiriju, tudje račune, troškovi manji, stres manji... Dok npr neko se frapira kada čuje da neko putuje sat vremena do posla. Delom zato i jesu cene ovakve sa ogromnim razlikama i u samom BGu.Ja znam neke koji su ozbiljno i razmatrali, ali odustanu kad iskalkulišu žrtvu u vremenu.
Ima možda smisla za nekog ko se bavi biznisom za koji ga nije briga gde je, za sve ostale koji moraju da budu na lokaciji svaki dan, bežanje iz ovog grada obično i ne ispadne tako privlačno.
Misliš da je meni sve jasno i da imam zacrtan plan i da sve zavisi od novca?Pa nejasno pišeš i onda je jako teško ispratiti tvoj tok misli, pogotovo neko ko retko čita temuNo kako god od gledanja nema salameta..
Ovde mi se svideo koncept kuće na ok lokaciji za te novce.Treba razgraniciti kad Filip prica o investicionim lokacijama i stanovima i potencijalnim ok perifernim opcijama.
Po meni Indjija je malo daleko za nekoga ko zavisi od BGa, ne bih isao dalje od Batajnice, ali ako se centar zbivanja vrti oko stare/nove pazove skroz OK.
Prvo ceo Stokholm je sredjen pod konac, od samog centra do krajnjeg oboda grada. Centar kosta otprilike 10k pa na nize kako se udaljava. Cenu drze i stanovi pored vode sa lepim pogledom, vrte se oko 8-9k, a grad je dosta okruzen vodom. Unutrasnji delovi koji nemaju pogled na more vec padaju na oko 5-6k. A delovi koji su jos dalje idu oko 4k za novogradnje, npr tu gde sam ja. A recimo Östberga koju sam ranije navodio se krece oko 2500e/m2, a nije jedini deo sa nizom cenom. Zasto, pa zato sto je zavucena, nije atraktivna lokacija, nisi u centru desavanja iako je sve saobracajno odlicno povezano i veoma malo vremena treba do centra. I sem toga je starogranja.Da, obicno postoji razlog zasto je nesto 2,5 puta jeftinije od proseka. Ne treba ti iskustvo sa nekretninama u Beogradu, mislim da pravilo vazi za svaku robu/uslugu koja postoji.