Šta je novo?

Cene nekretnina

Au bog te mazo, gde ne rekoste ranije, imam još 10 dana samo!?
Protok vremena radi mi o glavi. Ovo je nešto kao otkucavanje biološkog časovnika, samo preneseno na svet nekretnina.

Biraj šta ti se sviđa od ta tri. Primenjivo je na sve. Nego, odo ja sa foruma do kraja meseca. Bacam se u besomučnu potragu.
Javiću vam rezultate naknadno!

Ispašće dosta besmislena i populistička mera na kraju. Zanimljivo što drugi tekst na portalu postavlja pitanje odakle oni misle ove pare da izvuku kad je Ekspo već povukao pare iz drugih budžetskih linija (na prvom mestu metroa).

Ekspo, a sada i ova podsticajna mera pokazuju koliko je naš državni aparat zapravo usmeren na pumpanje građevinskog sektora.

Bacanje naših para ...

Kako god, verovatno će par banaka i prihvatiti ili barem Poštanska štedionica.
Svakako bih preporučio kupcima koji mogu to i da dobiju da pokušaju i da se prijave. Generalno za sve moguće subvencije koje se nude i koje mogu da dobiju, povrat PDV-a, subvencionisani kredit, pomoć za mladu mamu.
Angažuje se advokat pa neka on rešava svu papirologiju(da mu se punomoć), tako ću barem ja za povrat PDV-a.
Dobro mene generalno mrzi da gubim vreme na to i da mi uvek fali jedan papir(ft1p), ovako za neki procenat se dogovoriš sa advokatom/pravnikom- drugarom/prijateljem pa neka rešava.

Znaci, svrha svega je da pomenuti "jemac-platac" moze da uzme 100.000 evra na ime svoje nezaposlene dece... Sjajno. Jos samo da objasne sta ce tu drzavu da kosta 400M evara?

Znaci, svrha svega je da pomenuti "jemac-platac" moze da uzme 100.000 evra na ime svoje nezaposlene dece... Sjajno. Jos samo da objasne sta ce tu drzavu da kosta 400M evara?
Ali to će biti prvi stan na ime tog deteta?
Razumem šta hoćeš da kažeš, neko će to sigurno i da uradi...
Nisam tumačio sve, bilo bi dobro da moraš da živiš tamo i da ne možeš da ga izdaješ, kao što je bio slučaj sa stanovima za bezbednjake.

Da imam sina od otprilike 21-28 god koji je tek završio školovanje ili je još na školovanju ali može da radi eto mu prilike za selidbu od kuće ili da ne bude podstanar i da otplaćuje svoj stan. Pri tome ako mu devojka/verenica/žena rodi dete neka traže i tu pomoć, taman za opremanje stana ili da vrate kredit koji su uzeli za to.
Bio bih drage volje jemac i podrška u tom smislu, ali bi i on bio pokrenut u rad i stvaranje i odgovornost.

Mislim da je dobro uradjeno da se ostavi roditeljima da kazu da li veruju detetu dovoljno da hoce da mu budu zirant ili ne.
Ako roditelji nece (neko problematicno dete) onda zasto bi drzava? Osim toga napravljeno je bas dobro da deca moraju da budu "dobra" sa roditeljima :)
Bukvalno su na sve mislili. Ja ne mogu da verujem da se u Srb bas guraju toliko ti socijalni programi. Ako ovako nastavimo imacemo bolje programe od skandinavnskih drzava.

Da li postoji mogućnost da ukinu expo? Šta mislite?
Pominju nas i u EU parlamentu inače.

Poslednja izmena:
Mislim da je dobro uradjeno da se ostavi roditeljima da kazu da li veruju detetu dovoljno da hoce da mu budu zirant ili ne.
Ako roditelji nece (neko problematicno dete) onda zasto bi drzava? Osim toga napravljeno je bas dobro da deca moraju da budu "dobra" sa roditeljima :)
Bukvalno su na sve mislili. Ja ne mogu da verujem da se u Srb bas guraju toliko ti socijalni programi. Ako ovako nastavimo imacemo bolje programe od skandinavnskih drzava.
Sta ih u tome kosta 400M evra, ili ti 72k po svakom od 5500 kredita? Sta bi ti uradio za te pare? Koji je deo ovde dobro uradjen? Da li se zna koji su kriterijumi, premalo je ovo kredita da bi jedini kriterijum da budes mlad i lep, mami svojoj?

Bezbednjacima su izgradili oko 1500 stanova za oko 64M, koje ce oni, realno, delimicno i vratiti. Sta ce se ovde postici sa oko 6X vecom cifrom, koja se izgleda daje na poklon?

Vrh