Ima na Avali znam, Avala Home Concept, tako nešto. Ima i na Kosmaju, ali to nisu gradske lokacije. Znam da ima i u Staroj Pazovi nešto slično...Jel zna neko da li ima neka novogradnja u Beogradu gde se prodaju kuce u nizu? Video sam da ima na Banjici samo ali mi se ne svidja mnogo projekat. Hvala puno!
Hvala! To mi je sve nekako daleko. Steta sto niko ne gradi tako nesto..Ima na Avali znam, Avala Home Concept, tako nešto. Ima i na Kosmaju, ali to nisu gradske lokacije. Znam da ima i u Staroj Pazovi nešto slično...
Pazi i mi formiramo zaključke na osnovu nekih nama dostupnih informacija.
Kao što preispitujem i mišljenje/izjave političara, profesora, lekara, kolege, napisanih teorija/definicijama u knjigama itd, tako naravno da i njegov zaključak analiziram.
E pa sad. Mnogo hoćešHvala! To mi je sve nekako daleko. Steta sto niko ne gradi tako nesto..
Ne valja to, uzbrdo mora se penješ. Klizavo, vetar duva, šuma, zimaaaa, zimaaa.Imaju lepe vile na dedinju
Znači kao i uvekjer zahteva zestoke analize i opet ne znam na kraju sta ce biti
Imam zapisano 7 scenarija, da ubijam ljude u pojam ovde necu Jer ovo je vec paranoja nivo. Znam da ce neki da se pogodi, samo na vreme da ubodem trenutak ili blizu tog trenutka.Znači kao i uvek
Greota da ti stoji to neobjavljenoImam zapisano 7 scenarija
Scenario 1: vradovic se vraca u Srbiju, to vidi G.I.Joe pa se i on vrati, Tramp i Putin isto dodju u Srbiju i postigne se mir u svetu, dinar stabilan, Mirijevo 5000Imam zapisano 7 scenarija
Cena je preko 6000 po kvadratu, a nije neka prica, poenta Dedinja je da imas kucu i dvoriste, a ne da zivis u zgradiPo meni odličan mini kompleks za život u BG-u, samo verujem i da je cena ozbiljna...
Dedinje Park
Dedinje Park | Uživajte u vrhunskim sadržajima koji vaš dom pretvaraju u oazu relaksacije.dedinjepark.rs
Hahaha ali kako god okrenes sve je ovo nekako povezano sa cenama nekretninaAko se nastavi sa offtopicom scenario je samo jedan
Hahaha, vradovic i joe trigger-i za makro desavanja u svakom scenariju, svidja mi seScenario 1: vradovic se vraca u Srbiju, to vidi G.I.Joe pa se i on vrati, Tramp i Putin isto dodju u Srbiju i postigne se mir u svetu, dinar stabilan, Mirijevo 5000
Scenario 2: G.I.Joe se vraca u Srbiju, to vidi vradovic pa se i on vrati, Tramp napadne i osvoji Kinu, Putin kaze ok pobedili ste, mir u svetu, dinar stabilan, Mirijevo 5000
Scenario 3: G.I.Joe i vradovic se u isto vreme vracaju u Srbiju, Tramp napadne i osvoji Rusiju, Kina kaze ok pobedili ste, mir u svetu, dinar stabilan, Mirijevo 5000
Scenario 4: G.I.Joe krece za Srbiju a vradovic je Srbija, Tramp, Sidjipink i Putin se napiju, Grenland to iskoristi da ovoji sve, mir u svetu, dinar stabilan, Mirijevo 5000
Scenario 5: G.I.Joe je SRB a vradovic je IJA, Tramp naredi napad na Kinu, pocinje Treci sv rat, SAD unistena, Kina unistena, Rusija unistena, Srbiji nista, dinar stabilan, Mirijevo 5000
Scenario 6: G.I.Joe i vradovic su srpski mocni rendzeri, treci svetski rat je u toku a oni se spajaju u srpskog megazorda koji brani cenu nekretnina u Beogradu, Srbiji nista, dinar stabilan, Mirijevo 5000
Scenario 7: G.I.Joe i vradovic su sve vreme u Srbiji koja je najbolja zemlja za zivot ikad, van granica Srbije svi zive lose jer je rat, nemastina i woke kultura, Srbiji nista a i skace BDP, dinar stabilan, Mirijevo 5000