Anon
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 07.05.2022.
- Pohvaljen
- 2.200
Izvinjavam se, ne procitah do kraja.To sam ja vrlo slicno napisao gore u postu
Izvinjavam se, ne procitah do kraja.To sam ja vrlo slicno napisao gore u postu
Bolje biti vlasnik 3 stana za gotovinu, nego jednog na kredit.I Subotičani su provalili foricu: ako ti je kredit skup, kupuj za keš
Zapraticemo te za jos savetaBolje biti vlasnik 3 stana za gotovinu, nego jednog na kredit.
Hvala za info o ceni, mrzi me da popunjavam ono o zainteresovanosti pa da moram sa njima da pričam itd da bih saznao okvir cene.Cena je preko 6000 po kvadratu, a nije neka prica, poenta Dedinja je da imas kucu i dvoriste, a ne da zivis u zgradi
Ovo je zaključak u rangu Alana Forda.Cena kvadrata u Subotici i do 2000 evra, više se kupuje za gotovinu nego na kredit
(17.01.2025.) - Prodaja nekretnina u našem gradu tokom prošle godine porasla je u odnosu na 2023. godinu, a gotovo podjednako prodavali su stanovi i kuće, i to više za gotovinu nego na kredit, kažu iz agencije za...www.subotica.com
I Subotičani su provalili foricu: ako ti je kredit skup, kupuj za keš
"Daleko se više prodaje za gotovinu, nego na kredit, zbog visoke kamatne stope, stambeni krediti se ne isplate, pa se ljudi više odlučuju za kupovinu za gotovinu."
Hvala na ovako ukazanom poverenju. U svim slučajevima Mirijevo ide na 5k to znači NBg i Vračar na 9-10k. Pa u tom slučaju srpski penzioneri će da se sele na Tajlande, Kube i ko zna gde. Svako će imati pola miliona eura vrednosti min! Većina BG postaju Marko Đurići i viču Aco Srbine jer im je omogućio srpski san.Scenario 1: vradovic se vraca u Srbiju, to vidi G.I.Joe pa se i on vrati, Tramp i Putin isto dodju u Srbiju i postigne se mir u svetu, dinar stabilan, Mirijevo 5000
Scenario 2: G.I.Joe se vraca u Srbiju, to vidi vradovic pa se i on vrati, Tramp napadne i osvoji Kinu, Putin kaze ok pobedili ste, mir u svetu, dinar stabilan, Mirijevo 5000
Scenario 3: G.I.Joe i vradovic se u isto vreme vracaju u Srbiju, Tramp napadne i osvoji Rusiju, Kina kaze ok pobedili ste, mir u svetu, dinar stabilan, Mirijevo 5000
Scenario 4: G.I.Joe krece za Srbiju a vradovic je Srbija, Tramp, Sidjipink i Putin se napiju, Grenland to iskoristi da ovoji sve, mir u svetu, dinar stabilan, Mirijevo 5000
Scenario 5: G.I.Joe je SRB a vradovic je IJA, Tramp naredi napad na Kinu, pocinje Treci sv rat, SAD unistena, Kina unistena, Rusija unistena, Srbiji nista, dinar stabilan, Mirijevo 5000
Scenario 6: G.I.Joe i vradovic su srpski mocni rendzeri, treci svetski rat je u toku a oni se spajaju u srpskog megazorda koji brani cenu nekretnina u Beogradu, Srbiji nista, dinar stabilan, Mirijevo 5000
Scenario 7: G.I.Joe i vradovic su sve vreme u Srbiji koja je najbolja zemlja za zivot ikad, van granica Srbije svi zive lose jer je rat, nemastina i woke kultura, Srbiji nista a i skace BDP, dinar stabilan, Mirijevo 5000
8-12k
LOL. Sta mislite posto je m2 ?
Jel to samo za kulu ili i za "staro" krilo?
Moja pretpostavka za kuluJel to samo za kulu ili i za "staro" krilo?
Ako se porede sa istom kategorijom nekretnina (ekskluzivni projekti u centru), ne prestizu ni blizu.To je vec cene koje prestizu Berlin i Amsterdam... Da li stvarno imamo kupce tog profila i da li iko veruje da nase trziste nije postalo meme coin, sredstvo spekulacije koje ocekuje ozbiljan rug pull u nekom trenutku.
Tek sada imamo par zgrada u celom gradu gde su cene na nivou EU gradova, a broj stanova koji se proda u vrednosti preko milion EUR na godišnjem nivou se može izbrojati na prste dve ruke. Ne bih rekao da se po cenama možemo komparirati sa Ansterdamom i Berlinom, ni blizu toga.To je vec cene koje prestizu Berlin i Amsterdam... Da li stvarno imamo kupce tog profila i da li iko veruje da nase trziste nije postalo meme coin, sredstvo spekulacije koje ocekuje ozbiljan rug pull u nekom trenutku.