Šta je novo?

Cene nekretnina

Jel zna neko da li ima neka novogradnja u Beogradu gde se prodaju kuce u nizu? 😊 Video sam da ima na Banjici samo ali mi se ne svidja mnogo projekat. Hvala puno!

Jel zna neko da li ima neka novogradnja u Beogradu gde se prodaju kuce u nizu? 😊 Video sam da ima na Banjici samo ali mi se ne svidja mnogo projekat. Hvala puno!
Ima na Avali znam, Avala Home Concept, tako nešto. Ima i na Kosmaju, ali to nisu gradske lokacije. Znam da ima i u Staroj Pazovi nešto slično...

Pazi i mi formiramo zaključke na osnovu nekih nama dostupnih informacija.
Kao što preispitujem i mišljenje/izjave političara, profesora, lekara, kolege, napisanih teorija/definicijama u knjigama itd, tako naravno da i njegov zaključak analiziram.

On nema zaključke jer nema misaonog procesa :) u pitanju je generator reči koji imitira ljude na osnovu tekstualnog uzorka.

Iz tvojih komentara mi se čini da ti je to teško da konceptualizuješ, zato insistiram na tome da se nikakvo mišljenje i zaključivanje ne odvija kod mašine.

Pisali ste par strana unazad oko SADe, Trampa itd. Zar nije plan da uštede 2T otpuštanjem u javnom sektoru i na javnim nabavkama, da deportuju migrante pa zaposle ove iz javnog sektora?

Malo će kao da štede, a malo više će i da troše. To je plan. Uštediš dolar, potrošiš tri. Magic.

Morace da spustaju dolar, dolar im je jak sada a i moraju to da urade zbog Kine jer njima je posteno potrebno da se izrokaju stimulansima ali ne mogu kada je dolar ovoliko jak jer ce njihova valuta da zvizne (jakim dolarom rizikuju globalnu recesiju). Spustanjem dolara, posedi idu gore. Stvarno je ovo sve jedna velika ludnica, ja bukvalno sedim na dve stolice sa pozicijama ali ovo vec mnogo mnogo zamara jer zahteva zestoke analize i opet ne znam na kraju sta ce biti :D

Imam zapisano 7 scenarija
Scenario 1: vradovic se vraca u Srbiju, to vidi G.I.Joe pa se i on vrati, Tramp i Putin isto dodju u Srbiju i postigne se mir u svetu, dinar stabilan, Mirijevo 5000
Scenario 2: G.I.Joe se vraca u Srbiju, to vidi vradovic pa se i on vrati, Tramp napadne i osvoji Kinu, Putin kaze ok pobedili ste, mir u svetu, dinar stabilan, Mirijevo 5000
Scenario 3: G.I.Joe i vradovic se u isto vreme vracaju u Srbiju, Tramp napadne i osvoji Rusiju, Kina kaze ok pobedili ste, mir u svetu, dinar stabilan, Mirijevo 5000
Scenario 4: G.I.Joe krece za Srbiju a vradovic je Srbija, Tramp, Sidjipink i Putin se napiju, Grenland to iskoristi da ovoji sve, mir u svetu, dinar stabilan, Mirijevo 5000
Scenario 5: G.I.Joe je SRB a vradovic je IJA, Tramp naredi napad na Kinu, pocinje Treci sv rat, SAD unistena, Kina unistena, Rusija unistena, Srbiji nista, dinar stabilan, Mirijevo 5000
Scenario 6: G.I.Joe i vradovic su srpski mocni rendzeri, treci svetski rat je u toku a oni se spajaju u srpskog megazorda koji brani cenu nekretnina u Beogradu, Srbiji nista, dinar stabilan, Mirijevo 5000
Scenario 7: G.I.Joe i vradovic su sve vreme u Srbiji koja je najbolja zemlja za zivot ikad, van granica Srbije svi zive lose jer je rat, nemastina i woke kultura, Srbiji nista a i skace BDP, dinar stabilan, Mirijevo 5000

Po meni odličan mini kompleks za život u BG-u, samo verujem i da je cena ozbiljna...

Imam ja par scenarija:
1. Strajkovi krecu, svi se pridruzuju, ovaj jace pritiska, desava se jos incidenata, ljudi sve vise odlepljuju ali ostaju mirni - skapira da je u problemu.
Ne moze otvoreno baš da napada direktno svoj narod, narocito kad je narod miran - dogovara sa pobratimom (koga i njegov narod ne voli) malo problema na Kosovu.
Svako ko se buni je izdajnik i svi treba da idu dole da ratuju, moramo biti ujedinjeni itd. dok se malo ne smiri, a onda opet proda sve i okrivi sve na ,,neslogu zbog studenata,,

2. Strajkovi kreću - vise pritiska, ljudi odlepljuju, krecu incidenti na ulici, paf policijski čas represija hapšenje svih nepodobnih, gašenje protesta, štrajkova, odmazda. 70 posto naroda stoji sa strane, nesto pametnije lalala al cuti i spava (kao i sad) i gleda kao da nije njihov problem. Završava se priča nastavlja da gazi jako.

3. Svi se ujedine, sve stane, on ode mirnim putem, sve se smiruje, otkazi u sudstvu, korupcija se smanjuje, sistem jača, dolaze neki novi bla bla bla.
(Bas malo verovatan scenario, skoro kao bajka )

Iskreno koji god scenario da bude 1 ili 2 koliko cenite kvadrat? Koliko vam je uopšte bitna cena i želja da živite ovde (čak i solo a kamoli sa porodicom) ?

Ima jos scenarija samo nažalost ova prva 2 mi deluju najrealnija.

Auu al je stigla dobra tura robe...
Domaća nije, plantaze zatvorene...
Čistak uvozni 🤣

Ako se nastavi sa offtopicom scenario je samo jedan :)

Vrh