Suzuman
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 11.03.2024.
- Pohvaljen
- 4.780
Mene ipak malo čude. Šta ćeš, jače je od mene.Zato ove cene ne treba da cude.
He, he...
Mene ipak malo čude. Šta ćeš, jače je od mene.Zato ove cene ne treba da cude.
I to sto kazes, kad valjas koks radis sa finim ljudima sta ima da se smaras sa takvima kao sto su podstanari i sirotinja. Al sta ces, partijska duznost nekad zove...Da sam na njegovom mestu, ja bih uložio u još veću nabavku koxa. Sto bi se smarao sa stanovima i podstanarima.
Eh da, imam u Excel tabeli i rezultat za isti upit za novembar 2022. - 600 oglasa.Ako ikoga interesuje beznacajna informacija da je na upit (20k-85k evra, 20-50m2, sprat od VPR) u Halo Oglasima, novembra 2023. izlazilo tacno 827 oglasa. Danas, novembra 2024. na isti upit izlazi 379 oglasa. Kazem, beznacajna informacija, nastavite sa cime vec...
Naravno ali evo malo istorije obima trgovine za BW. Tu spada sve ispod ulice Kneza Milosa. U posednjih 11 meseci samo jednom je obim presao 20 miliona evra. Prosecna cena u tom periodu je od 4-4.5 k eur. I jednom je samo premasila tih 4.5k.Mene ipak malo čude. Šta ćeš, jače je od mene.
He, he...
Nista jos za oktobar?Podaci na cenenekretnina.rs su ažurirani!
Sta znaci da se izduva? Da padnu cene 0.2%?
Ne razumem kako ocekujes “da se izduva” dok je javni trend i politika da se trziste odrzava sa rastom?
European markets close higher after ECB cuts rates for the third time this year
European markets closed higher on Thursday as traders assessed a flurry of corporate results and the European Central Bank's third interest rate cut of the year.www.cnbc.com
Stampanje + spustanje kamata ?
Biće ovo, samo ništa neće da se izduva. Balon ne propušta nigde, zdrav je ko dren.onda ce spustiti kamatne stope jos vise i krenuce ponovo sve na gore tj novi ciklus i novi bull.
Da mi je znati koje podatke ti gledas, stvarno me interesuje jer ja ne volim da gledam samo jednu stranu pa da mislim da sam perma bear.Sta znaci da se izduva? Da padnu cene 0.2%?
Ne razumem kako ocekujes “da se izduva” dok je javni trend i politika da se trziste odrzava sa rastom?
European markets close higher after ECB cuts rates for the third time this year
European markets closed higher on Thursday as traders assessed a flurry of corporate results and the European Central Bank's third interest rate cut of the year.www.cnbc.com
Stampanje + spustanje kamata ?
PS: Ti ko Šoskić, uveteo sebi u glavu da je recesija pa to ti je
Ne mogu da procenim koliko godina ce to trajati ali npr imate one cikluse likvidnosti . Mislim da ima forumasa koji bolje to poznaju od mene.Biće ovo, samo ništa neće da se izduva. Balon ne propušta nigde, zdrav je ko dren.
R. I. P. kupci prve nekretnine.
Eh, koliko je ovde analiza i teorija izneseno, morao bih podosta da nabrajam. U kom smo trenutno ciklusu, baš me zanimaNe mogu da procenim koliko godina ce to trajati ali npr imate one cikluse likvidnosti . Mislim da ima forumasa koji bolje to poznaju od mene.
Trenutno smo u ciklusu "udri me do zore, od zore ću sam"Eh, koliko je ovde analiza i teorija izneseno, morao bi podosta da nabrajam. U kom smo trenutno ciklusu, baš me zanima
Jedino što sam uspeo zahvaljujući @G.I.Joe da smaknem koji dinar kroz bitkoin. To mi je uteha.
U ciklusu: počekaj još malo, da ti i Bataja postane savršeno nedostižna.Trenutno smo u ciklusu "udri me do zore, od zore ću sam"
One najlogicnije:Da mi je znati koje podatke ti gledas, stvarno me interesuje jer ja ne volim da gledam samo jednu stranu pa da mislim da sam perma bear.
Ovo cu da sacuvam.Ne treba ti IQ vise od 70 da zakljucis da je trend jako dobar i da ide u smeru povecane ekonomske aktivnosti.
Iskreno, jako je lako upasti u permabear balon. I ja sam tako kad sam prvi put poceo malo ozbiljnije da se zanimam za ekonomske tokove. Zero hedge, epsilon theory, taleb, i ceo ekosistem oko njih, sve to deuje jako ubedljivo i logicno, al ja evo od 2018. cekam raspad koji je tad bio pitanje dana.Da mi je znati koje podatke ti gledas, stvarno me interesuje jer ja ne volim da gledam samo jednu stranu pa da mislim da sam perma bear.
Pogrešio si u postavci. Raspad nije pitanja dana, nego godina. Raspad će vrlo verovatno biti, u rasponu od jedne do sedamdeset pet godina. Ako ne bude tad, e onda jbg. Onda sam i ja bio u krivu...al ja evo od 2018. cekam raspad koji je tad bio pitanje dana