Jasno brate no ja sam pokazivao cene za komplekse koji drze cene i to nije APP prodaja a kompleksi su tu gde su.
Kao npr onaj odma pored Malog Leskovca na Karaburmi itd.
Ne znam dal si ti sherovao ono Bekovo naselje kod tri Bika (tri bEka)?
Pozivam te da se provezes tuda i da vidis sta je komšiluk (po meni ubedljivo najveca favela u Begeu) Ili pogledaj na google Earthu, ali neces dobiti dovoljan osecaj kao kad vidis.
Na stranu da je to teren uz Dunav gde je tlo rastresito i ustvari nagomilavan i zatrpavan otpad.
Deponija ogromna je bila tu pre nego sto je izmestena na Vinču, a i do 2000th se tu bacalo na divlje.
Malo napred imas ono gradiliste pre Biga, odma ispod Dunavskih kapija, koje je stalo jer je izgleda krenulo da klizi odozgo - pitaj nekog ta ulica Vojvode Micka je vazda bila kliziste.
U Milana Rakica, gde je bila Goša isto je stalo jer je i škola pocela da klizi (ali posto gradi Milenijum tim morace da se nastavi samo malo da sacekaju)
Meni je samo neverovatno da uz takvu infrastrukturu, i divljanje, gde se pliva u govnima zbog kanalizacije, idalje prices only go up. I eto kao nikad nece da padaju...
Kad ono sto drzava gradi se rusi i tek sad vidimo kako ,,strucnjaci,, to rade, kako li tek grade Žike. O tome pričam i to mi je neverovatno, al opet vecinom uzimaju investitori i nece oni ni živeti tamo pa ni ne gledaju mnogo sta uzimaju, dok im ne prokliza investicija.