Šta je novo?

Cene nekretnina

Ijao braco pa tek sad vidim da moze da se vraca mapa i na 2021 pa odlicno evo vam ga isti kompleks zgrada isti stanovi
@Defke @Analitičar

Neki komentar?
Vise od 2puta skok i to na random primeru,kad bi trazio extreme sigurno bi bilo drastičnije.
Al gledao sam isti kompleks slicna velicina stana itd.
Messenger_creation_3DDB9CB6-D449-4A41-A64A-CC8EB06D5876.jpeg

Prilozi

• Messenger_creation_3DDB9CB6-D449-4A41-A64A-CC8EB06D5876.jpeg
    Messenger_creation_3DDB9CB6-D449-4A41-A64A-CC8EB06D5876.jpeg
    77,5 KB · Pregleda: 29
pa primer je da je neko preprodao stan.
ali jeste razlika cena pa, blok 22 stare zgrade su se prodavale izvorno stanje 2021 za manje od 2k, sada su 3k

pa primer je da je neko preprodao stan.
ali jeste razlika cena pa, blok 22 stare zgrade su se prodavale izvorno stanje 2021 za manje od 2k, sada su 3k
Ne mogu sad su mi dosli drugari, ali ovih dana kad stignem bas cu da procackam dosta krajeva, pa i naročito starogradnji da ne bude nekih mnogo zabuna :)

@pop2bg ne moras da se zanosis, ja sam vodio excell tabelu sa kandidatima za stanove davne 2020 godine, evo samo isecka u prilogu da ne spamujem previse.

Ova druga slika su stanovi koje sam obilazio u jednom danu npr.

Vec 2022 su sve ove cene bile drasticno drugacije, a kamoli danas.

Stan nisam kupio jer sam 4 puta izvisio za isti ili zbog nemogucnosti dogovora ili prosto sto u roku od 7 dana od gledanja su bili vec prodati.

Tada sam odlucio bio da napravim pauzu koja se ispostavila da je bila jedna od najvecih gresaka finansijskih koje sam mogao da uradim.

Prilozi

• Screenshot_20241126_215725_Drive.jpg
    Screenshot_20241126_215725_Drive.jpg
    54,8 KB · Pregleda: 27
  • Screenshot_20241126_215715_Drive.jpg
    Screenshot_20241126_215715_Drive.jpg
    102,3 KB · Pregleda: 27
Ko se seca kada sam pricao, ovaj stan od 85m2 za 124 hiljade su bili otvoreni za ponudu ali ne i za cenkanje.

Ponudjeno je bilo 119 ili 120 hiljada ne secam se, ali su onda odlucili da se cenkaju za tu razliku od 4-5 hiljade i ja sam popizdeo i odustao od stana iz nekog osecaja gordosti.

Ogromna greska u retrospektivi, taj isti stan sam verovatno mogao ove godine prodati za jedno 40 hiljada vise garant.

Na oglasima ne postoje ti stanovi nit su isli za 1300 tu idu bar za 2000 jos od Rusa - mozda je to bas tad kupljeno 2021 dok su bile manje cene i sad tek realizovan ugovor? Jel to ima smisla? To bas potvrdjuje ovo sto i pričam koliko je skok.
Ono na Visnjici sto sam podelio su sve starogradnje, tesko da neko sa realizacijom kupovine starogradnje ceka tri godine skoro. Cak i da ima neki slucaj, nemoguce je da je svih 30ak kupovina koje su izlistane u poslednjih pola godine za tu cenu isto dogovoreno pre tri godine.

Mozda su u pitanju neki bas raspad stanovi, a mozda su realizovane cene na kraju ipak dosta manje od oglasa.
Ijao braco pa tek sad vidim da moze da se vraca mapa i na 2021 pa odlicno evo vam ga isti kompleks zgrada isti stanovi
@Defke @Analitičar

Neki komentar?
E ovde upravo imas slucaj novogradnje iz 2021. koja je znaci verovatno rezervisana 2019. u vreme kada je na tom mestu bila poljana, i preprodaje te novogradnje kao starogradnje 2024. Em 4-5 godina kasnije, em u gotov stan i vec solidno zavrseno naselje.

Nemoj Fićo, ti si deo ove ekipe, jedan od "savetnika" na forumu.
A i sad si objavio bitnu vest da hoćeš da uzmeš stan u bloku 65 po 5.5k€/m2, i veoma me zanima šta će sa tim biti!
Obrnuto kolega, razmišljao sam o prodaji tog stana, trenutno isto razmišljam o ceni koju bih stavio kada bih se odlučio za prodaju 😉

Pa nisu se oni cenjkali nego ti :D
Oni su rekli sledece:
"Cena nije fiksna, daj ponudu ali necemo da se cenkamo kao na pijaci."

Ja dao ponudu, oni onda hteli da se cenkaju za tu razliku od par hiljada eur.
Bolje da su mi rekli samo da je cena fiksna, ne znam sta su ocekivali da ponudim, 1000 eur manje?

Ne volim takve ljude prosto, cim tu ne drze do dogovora ko zna sta jos moze da ispadne.

Vrh