Pera Zdera
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 09.08.2021.
- Pohvaljen
- 1.233
Mozda sa namestajem, bez ne bih dao vise od 3k.
Jeftinije od Svecke.
Loša prodaja ovih dana čim su se ovako uzjogunili i ustremili na Zlatibor, a on ustvari obara sve rekorde već godinama unazad po svim zvaničnim podacima, razbijajući i sve otvorene laži i piskaranja...a uskoro prelazi sa novim planom razvoja znatno više u Premium klasu (Golf teren, aerodrom za privatne džetove i dr.)...tako da je bolje brinuti se kako da se reši pitanje promaje po showroom-ovima
Kopaonik, Vrnj.banja, Sokobanja i naročito Zlatibor koji će zbog razvoja ostvariti najveći ROI, bi trebalo biti glavna mesta za investiciono ulaganje u nekretnine kako bi se gradovi rasteretili za obične kupce koji kupuju stanove za život.
Pošto iznosiš lično mišljenje o meni, moram da odgovorim, da ne bi doveo u zabunu druge članove sa ovim tvojim ,,mišljenjima,,.A sta bi ti falilo? Kad mogu svi ti stranci da nagrnu u nase blagostanje, mogu i nasi malo van. Ako neces onda kupi gde mozes, ali to mene ne sprecava da uporedjujem cene pa ko kako voli.
@centarfor A sto da se ne sprdamo. On se stalno suptilno sprda predlaganjem nekih zabiti na 10 dana jahanja od prve skole. A onako medju nama, da ne cuju drugi, dosta zvuci kao neki agent prodaje il nesto tako sto ima veze sa nekretninama.
Nisam house flipperAko dozvolis da pogadjam, house flipper?
Predlozio bih ti drugarski da malo picnes onaj stan, nemoj bas u izvornom stanju da prodajes. Stavis pvc stolariju i sibnes ga kao lux. Al opet ti imas iskustva, sigurno znas sta radis.
Prijatelji, zena i ja smo resili da kupimo stan, tako da, pozelite mi srecu u ovom ludom svetu. Trazimo 45-60kv, NBG (ne Ledine ), kredit i tako to, tako da, bice veselo. Citao sam jako dugo i komentarisao ovde, ali prosto je zena koja nam izdaje stan godinama odlucila da nam podigne kiriju sa 500 na 700, sto nam je pomoglo da prelomimo.
Prijatelji, zena i ja smo resili da kupimo stan, tako da, pozelite mi srecu u ovom ludom svetu. Trazimo 45-60kv, NBG (ne Ledine ), kredit i tako to, tako da, bice veselo. Citao sam jako dugo i komentarisao ovde, ali prosto je zena koja nam izdaje stan godinama odlucila da nam podigne kiriju sa 500 na 700, sto nam je pomoglo da prelomimo.
Ti si birac.
Naravno da nije...najbolje da kupuješ šta ti se kaže.A to pretpostavljam nije normalno kad nešto treba da platiš 150k+ EUR? Čovek kad kupuje polovan auto od 5k evra zagledaće ga sa svih strana i teraće ga kod mehaničara, ali za stanove je norma postala da svaka rupa vredi 2500+ EUR.
Eh malo sam se razocarao Nisam bas najbolje ispratio par desetina stranica unazad. Ako cemo ozbiljno, tu se slazem da je bolje da se nista ne dira u toku prodaje nego da se stavlja bezveze stolarija i laminat.Nisam house flipper
Ako te zanima, pronadji moj post gde sam i opisao čime se bavim.
Nijednu nekretninu do sada nisam prodao, ni ne planiram, čak naprotiv.
Ovu prodajem jer je većinskim delom vlasništvo na mladjeg brata, a on prodaje kako bi kupio veći stan pošto je proširio porodicu.
Ako je drugarski predlog, hvala
Nemam vremena za sredjivanje, čak nisam ni otišao da ja malo bolje slikam stan itd..
Plan je dati jeftinije stan nekim poznanicima, prijateljima pa neka oni sredjuju, kako i šta hoće....
Čak mislim da stolarija i ne mora da se menja.
A i bolje da to kupac sve odradi kako on hoće.
Zato i jeste jeftinija cena tog stana od svih oglašenih stanova na toj lokaciju i kao što sam ovde opisao cena ce na oglasima biti 2200 jer hocu da ga brzo prodamo i zbog eto mogućnosti cenkanja, a dajemo ga sada prijateljima za 2100.
Bratu su agenti već savetovali da može za više da se proda(2300-2400), ali da bi verovatno potrajalo