Bukvalno razmišljam o ovome dok sam se vozio do posla.
Ja volim NS i uvek bih pre izabrao NS(ok ovde sam i rodjen). U jednom trenutku pre nekih godinu dana nakon opremljenog stana u bloku 65, sam hteo malo da promenim okruzenje i preselim se tamo, nisam zbog posla i drugih stvari...
Ali da probam da ti odgovorim na pitanje iako mi je veoma teško(jer za moj život je primarna porodica i posao).
U NS-u je skoro ne bitno da li si u centru ili malo dalje. Dok sam bio samac to jest u momačkom životu bih živeo u centru ili širi deo centra(Liman, pogled na reku i kej), nije bitna kvadratura, to jest bilo mi je i ok i 32m2 u centru NS-a.
Sada sa porodicom bih gledao to jest dao prednost životu izvan samog centra. U zdravijem okruzenju sa manjom bukom i čistijim vazduhom, podnožje Fruške gore i tamo bih hteo kuću ili neki penthaus u sklopu nekog kompleksa, sa kumovima ili prijateljima u neposrednoj blizini(takav i jeste neki plan).
Iako volim Beograd, ne poznajem baš sve krajeve. Volim centar Beograda ali da kažem turistički, ne da tamo živim sa porodicom, za mene prevelika gužva.
Ako bih gledao gde bih u Beogradu baš živeo sa porodicom verovatno bih sada izabrao NBG jednostavno taj deo najbolje poznajem i ok mi je.
Lokacija BNV mi je takodje odlična i to bi mi bila opcija ali to je i dalje jedno veliko gradilište i morao bih veoma da razmislim zbog veoma velikog rentirana stana na dan i mogućih komšija.
Sami kompleksi koji nude i SPA i teretanu sa obezbedjenjem su mi odlicni i ako ne bih živeo u kući sa takvim sadržajem izabrao bih to.
Takodje u jednom periodu života, kada sam bio momak i tek se zaposlio sam hteo da živim u hotelu Norcev na vrhu Fruške gore(30min kolima udaljen od centra NS-a).
Ne mogu konkretan odgovor da ti dam, ali mislim da sam na neki način barem približio moje subjektivno mišljenje o tome gde bih živeo