BaneDobriSin
Beginner
- Učlanjen(a)
- 11.11.2023.
- Pohvaljen
- 152
Lav iz lav
KWD .....Ili 800 RUB/m2?
je l ovo juzna pokrajina 12.7? Svidja mi se ovo negativno u zemljama Z Evrope. Vidi se tok novcaSrbija je i dalje u vrhu po udelu doznaka u BDPu. Podaci za 2024.
Personal transfers: €52.1 bn sent outside EU in 2024 - News articles - Eurostat
DDN-20251215-1link.europa.eu
Pogledajte prilog 261470
Zaista mislis da je do naroda? Da li je narod u Svajcarskoj lepsi, bolji, brzimislim da pitanje, da li ce se smeniti vlast ili ne, da bi uticali na odlazak iz zemlje je u samoj niti - pogresno
mislim da je pravo pitanje, da li ce narod poceti da se menja u smeru kome zelimo (na individualnoj skali vrednosti kojoj zelimo)
Zaista mislis da je do naroda? Da li je narod u Svajcarskoj lepsi, bolji, brzi![]()
Narod je svugde isti. Elita definise sta i kako i onda se narod prilagodjava odnosno napreduje ili nazadaje.
narocito ona sa pinka![]()
![]()
![]()
Pišem dva, pamtim tri.15/16 = 0.9375
20/21 = 0.95238095
20/21 / 15/16 = 0.95238095 / 0.9375 = 1.01587302 => inflacija 1.5%
Relacija ide u oba smera. Narod proizvodi elitu. I menja joj definiciju vremenom.Zaista mislis da je do naroda? Da li je narod u Svajcarskoj lepsi, bolji, brzi![]()
Narod je svugde isti. Elita definise sta i kako i onda se narod prilagodjava odnosno napreduje ili nazadaje.
Na vlasti je daleko vise dos preletaca nego nekih hard core radikala. Podrzanih krupnim kapitalom koji zavisi od uvoza/izvoza. Nema to mnogo dodirnih tacaka sa 90im sem sto eto ljudi vole da banalizuju.
Na vlasti ispred i iza zavese su komunjare i tako je od 1943. Podele u narodu su oni napravili tokom i nakon 2. sv rata. Bilo je par nekih prividnih izmena ali samo ovih ispred zavese. Verujem da bi sankcije zaustavile pozajmice za Expo i slicno. Ne bi se upustali u tako nesto da nisu racunali na zaduzivanje u inostranstvu. Plus je politicka vecina i pola opozicije na liniji zapadnih sila.Slazem se, ja nisam spominjao selidbu vec odakle ljudima strah od sankcija i da je on opravdan u nekoj meri jer sansa za iste nije 0% a na celu drzave su nam radikali koji su potekli od Milosevicevog rezima
pa i elita je narod
Ajde mi navedite jednu uspesnu zapadno evropsku zemlju gde neko iz naroda u toku jedne gerenacije moze postati elita?Relacija ide u oba smera. Narod proizvodi elitu. I menja joj definiciju vremenom.
Jeste, oni su apsolutni sampioni.je l ovo juzna pokrajina 12.7? Svidja mi se ovo negativno u zemljama Z Evrope. Vidi se tok novca![]()
sta ce ... nema sekiracije90% naroda se najbolje provodi uz turbo folk
a kolika je onda inflacija ako padne sa 2300 na 800?Kupio 2018 za 1000e/m2
Sada 2025 za 2300e/m2
Naredne 2030 biče 800e/m2
U 100 maraka ...
Mislim da krediti za mlade nisu imali nikakvog uticaja na tržište nekretnina u BG jer za 100k možeš jedino da kupiš parking mestu u Kings Circleu i ćao. A to se ni ne sme. Tako da nema stana koji možeš u BG da kupiš za 100k.Prva polovina 2022 je zapravo bilo 30%, ne 17%. Govorimo o stanovima u Beogradu.
Krediti za mlade ulaze u pricu tek od q2 2025. njihov pun efekat cemo videti tek u godisnjem izvestaju, i verujem da ce sa njima prebaciti 40%.
Inace je procenat u Q1, znaci bez kredita za mlade, bio 31.9% opet vise nego u 2022. Ako po tome meris ‘zdravlje’ trzista, ono je sve zdravije.
NIjepa i elita je narod
Prakticno svaka. Postavlja se pitanje i sta ti smatras elitom. Ekonomska, kulturna, obrazovna?Ajde mi navedite jednu uspesnu zapadno evropsku zemlju gde neko iz naroda u toku jedne gerenacije moze postati elita?
3.1%....a kolika je onda inflacija ako padne sa 2300 na 800?
2.8% je sad, ne pratis mico https://www.stat.gov.rs/sr-Latn/oblasti/cene/potrosacke-cene3.1%....
uvek je 3.1%
E konačno da se složimo.Prakticno svaka. Postalvja se pitanje i sta ti smatras elitom. Ekonomska, kulturna, obrazovna?
U ovom trenutku, dodaje on (pomoćnik min. finansija, Ognjen Popović), oko 27 odsto stanova je u Beogradu, još sedam odsto u Novom Sadu, a četiri odsto u Nišu. “Imamo Zrenjanin, Pančevo sa tri odsto i ostatak centralne Srbije predstavlja preko 58 procenata svih kredita.Mislim da krediti za mlade nisu imali nikakvog uticaja na tržište nekretnina u BG jer za 100k
Daj jednog za poštovanje...jednog sem Titavansvemirci