Sto kaze moja supruga - sve tu bogatasi zive, al na papiru. Imas nekretninu 200, 300k i vise, i dozvolis da ti fasada bude najblaze receno smrtonosna.Stanari solitera na Novom Beogradu s kog je pala terasa sada su na muci: Fasadu je potrebno kompletno urediti
Kada će biti sanirana fasada na soliteru u Bulevaru Mihajla Pupina 145, gde je u sredu uveče, sa 11. sprata pala terasa, još uvek nije poznato.www.telegraf.rs
Skoro prolazim pored one zgrade u 30om bloku sa koje je pala terasa, ako se secate tog slucaja. Znate li sta sad tamo stoji? I dalje stoji samo zastitna traka da pesaci ne prolaze, jer padaju terase. Sta je uradjeno po tom pitanju? Ocigledno, nista. Pala terasa, jbg, sta da s' radi.
Gledam posle oglase za tu zgradu, nema nista ispod 2900 i to veliki stan, manji idu do 3500... I posle sam ja lud, mislim, ne kazem da nisam, al nisam izgleda jedini. Platis 3500 izadjes na terasu da popijes kafu, i srucis se sa tonom betona na beton.
Sa mnogim ljudima sa kojima sam pricao da zive u starogradnji i imaju problema sa fasadom, i dalje zive u ubedjenju "to mora grad da sredi". Verovatno gledaju kako u centru obnavljaju fasade, pa ko veli, cekaju da oni dodju na red.
Posle nije ni cudo sto moram da objasnjavam nekima da je enterijer stana najmanji problem. To se vrlo lako da urediti.
Sta da kazemo tek u starogradnji koliko slucajeva ima i zgrada gde su ljudi nosece zidove rusili i sekli i igrali se "S Tamarom u akciji", a da se ne zna.
Ne, bitno enterijer da sredis i da napravis svoj mehur odsecen od ostatka komsiluka, grada, sveta.
Poslednja izmena: