ViktorViktor
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.02.2016.
- Pohvaljen
- 2.427
O tome sam i pričao skoro. U kraju dva autoplaca, stoje 15-20 auta već tri meseca, prašina popadala po njima, maltene i trava krenula da raste ispod. Za čije babe zdravlje , rasprodaj to brt umesto da ti stoji 300-400K na livadi po suncu, kiši, snegu, isplati radnike i čekaj neka bolja vremena ili uvezi jeftinija auta.Meni se cini da su svi prodavci od reda presli u neki prevarantski rezim pa ko se upeca, prosto mi nije jasno sta se desava.
Ja sam kupio 2020. dusek king slarafija po ceni of nekih 900 evra, mozda nesto vise, danas se takav dusek prodaje za 1820 evra - znaci duplo skuplje.
Hteli smo jos jedan krevet da opremimo slarafijom, ali sada mislim da necemo to raditi - prosto je sumanuto dati 2000 evra na dusek, ma koliko dobar bio, i bas je veliki bezobrazluk sa tolikim povecanjem cena.
Zatim gledao sam 7-sede, izmedju ostalog i ovaj dole, i znam pouzdano da se ovaj auto nalazi u oglasima preko 6 mesesi - ko zna koliko tu stoji. Prosto neverovatno. Ceka se da se neko upeca, sta li. Mogu da nastavim da nabrajam primere bezobraznih majstora, prodavaca itd... do sutra.
I izdavanje stanova postaje poprilicno upitan posao, ako tebi treba 30 godina da povratis investiciju, za to vreme moras da promenis i namestaj, mozda i da ga renoviras, amortizacija ti ispadne ogromna - pitanje da li se investija vrati i posle tog perioda. Isto porez na imovinu je skuplji za nekretnine u kojima se ne zivi itd...
Pretraga automobila | Polovni automobili - auto oglasi
Pretraga automobila | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa.www.polovniautomobili.com
Uzgred, nova mi je informacija da agencije neće da drže stanove koji su krš a gde je prodavac šopio neku nebuloznu cifru. Mada logično svakako, neće da blati ime firme i drži portfolio sa raspadima bez perspektive obrta