I sam živim u predgradju iako sam živeo kao dete u krugu 2ke. I svima pričam da sam iz tog predgradja i osecam se tako.
Nije ovo kompleks krezubi vs lepozubi i sl predgradja ili centar. Sve cene nemaju smisla.
Jedno predgradje bez kanalizacije i sa užasnom infrastrukturom(u ovom primeru Krnjača, a ima ih jos dosta sličnih u Begeu) košta više od centra Bukurešta koji je glavni grad, ima metro, u EU je itd.
Pogledajte prilog 185956 Pogledajte prilog 185958
Nije me mrzelo pa sam napravio 2 slike koje objašnjavaju sav paradoks i ono što ne razumem i voleo bih da mi neko objasni kako je to opravdano? Ne samo Krnjača da bude skuplja, nego i Ledine, Mirijeva skoro 2x, Novi Dorćoli 3x itd.
Molim lepo pogledajte sve: zgradu, ulicu i znamenitosti u okolini pa mi objasnite gde je logika?
Evo i linka (ako smem) da ne bude da sam nesto napamet bacao.
Descopera cele mai bune apartamente si case din Romania pe site-ul premium de imobiliare lansat de OLX. Ai la dispozitie 247356 oferte din care poti alege. Gaseste-ti casa visurilor tale pe Storia!
www.storia.ro
Možda sam lud al po meni nije luksuz krov nad glavom, vec 2gi, 3ci stan. Skupi automobili,odeća i telefoni od 1500 umesto 200 eura, i sve te stvari koje čoveku nisu baš neophodne da bi normalno živeo i stvarao porodicu.
Nije nijedna vlast nista spec činila a naročito ne ova na infrastrukturi u BGu, i neće nikad država/kapitalisti/mafija da otkinu ni gram svog kolača zarad većeg dobra, nego samo kad budu imali od toga korist ili budu primorani.