G.I.Joe
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.05.2023.
- Pohvaljen
- 3.891
Prvo ti ako imas usmeni dogovor, onda je on obavezujuci zakonski isto kao i pismeni! I jos ako imas neki mail ili sms da si dogovorio cenu, onda on mora da proda po toj ceni... Ali sigurno je u fazonu kad je pristao na tu idem da dignem pristace i na vecu... ili mozda ce naici jos neki koji ce da plati tu vecu cenu.Evo da se javim kao što sam obećao sa utiscima. Obilazio sam nekoliko stanova, prodavci za sada nisu voljni da spustaju cenu vise od 2000 evra od onoga što su oglasili, a pogotovo za nerealne cene i stanove. Definitivno se prodavci dele na APP i one koji zaista žele da prodaju stan. Ali ono glavno što želim da podelim sa vama je da sam dogovorio stan na Nbg po sasvim realnoj ceni pre nedelju dana, krenuo sa prikupljanjem dokumentacije za banku i jutros dobijem poziv iz agencije da prodavac želi da proda stan po 10000 evra većoj ceni nego što smo dogovorili. Jasno je da nisam pristao, samo mi je neverovatno u kom su fazonu ljudi.
U svakom slucaju. Odbij ga pa nek onda on zove tebe za 3 meseca ali za jos nizu cenu...