Nešto razmisljam da li bih u 3 života, kad bih kupio stan ili nešto kao završio, ovde ostao na temi i i dalje edukovao ljude i prepirao se i i dalje mi ludilo ova tema da cepam 3245 poruku. Ili kao nakon par godina što pratim temu tek sad krenem kad sam kupio da pišem i sejem mudrost i kažem nisam pisao, ali hoću sad da podelim šta mi se desilo i zašto tako treba svi.
Možda sam bas skeptičan postao, ali eto sve mi to čudno.
Svaka čast svima i opet rispekt za ljude koji hoce da pomognu i podele iskustvo zašto je sad bas pravo vreme za kupovinu i kredite i kako je ovde sve superiška i neće nikad padati, al meni je ludilo uzeti za 2000 plus kvadrat neko zlo sa nenormalnim uslovima za normalan život.
Meni lično je sve to jako smešno i ne bih nikad ostao da pričam i "nadubedjujem" se sa ljudima bez da mi je to posao ili neka korist.
Al opet možda sam ja loš čovek, a ovde ima brdo svetaca koji nisu sebični i oće da pomognu bližnjem svom i kad završe celu priču da i oni saznaju nešto.
Samo nek se piše i štanca 1000ta stranica je blizu.
Nešto mislim kako god bude opadala potražnja biće sve vise ,,iskrenih,, ljudi da se jave i podele utiske i objašnjenja zašto treba uzimati idalje bez razmišljanja i zašto je svako ko razmišlja drugačije glup, needukovan i sanjar
Drugari, bez PONUDE iole normalnih stanova neće biti kupovine pa ne znam šta da se piše.
Kad bude bilo iole normalnih stanova i lokacija za iole normalne pare opet će se kupovati. Do tad mene iskreno boli 3 uvca (da ne kuckam nesto drugo što ce banovati) da uopšte razmišljam o kupovini.
Pre cu putovati uživati malo u životu i uložiti u posao ili neke druge stvari nego u ovaj talog od stanova što je ostao.
Kapiram da ima ljudi koji i ne razmišljaju i radi ih ovaj hajp pa će idalje kupovati ali neka svako radi šta želi.
Živi bili