MrGood2016
Advanced
- Učlanjen(a)
- 17.06.2018.
- Pohvaljen
- 3.083
Mene zanima jel se preselio u west65 kulu i posto prodaje svoju starogradnju u staroj west65 zgradi?
Tebi je apsolutno nemoguće ugoditi, kakva kod zgrada da se napravi naći ćeš milion zamerki koje se odnose na sve i svašta. Ko je rekao da je Beograd dobro uređen infrastrukturno I planski? Živimo u doba cirkularnih migracija, nikad lakše nije bilo živeti van svog izvornog područja i ohrabrujem sve da probaju. Kao neko ko živeo u inostranstvu mogu ti navesti milion stvari koje se primarno odnose na kulturološki diverzitet koji Beograd neće imati za 100 godina. Najveći deo aspekata koji utiču na kvalitet života su nematerijalne prirode- demokratija, uređenost sistema, vladavina prava...te stvari se ne izražavaju novcem a mislim da be Beograd u tom pogledu očajno kotira. Ako se radi o ceni stanova, ona je u BG još uvek niža nego u većini gradova slične veličine u EU i moja lična iskustva su da radeći isto posao ovde i i EU mogu više da priuštim u Beogradu. Iskustva drugih učesnika mogu biti različita i svako neka živi gde mu odgovara, ali reći da će cene drastično padati u centralnim delovima BG usled svih ovih objektivnih zamerki i nedostataka je wishful thinking u najboljem slučaju.Hahahaha!
Kažeš: "Stanovi u u tim blokovima su odlična investicija"
A onda: "mnogi stanovnici nemaju para ili imaju mentalitet k...obolje"
Pa kako je onda druže raspala komunistička gradnja odlična investicija? Valjda treba uračunati i troškove popravke te zgrade?
-----
A za ove što furaju priču da je novogradnja najbolja investicija:
Možda, ali kad bi je bilo u jednačini "ok lokacija - postoji uređena infrastruktura - neće da padne sa prvim zemljotresom - ne košta mnogo više od onoga što pruža"
E zato je Beograd jedna velika prevara
Luksuzna novogradnja na Vračaru, Nevesinjska,112m2
Prodajemo divan luksuzan četvorosoban stan u stambeno poslovnom objektu u izgradnji koji se nalazi u srcu Vračara u blizini Kalenić pijace. Dvostrano orijewww.halooglasi.comSa malom korekcijom cene, verovatno oko 2.100 €/m2.Blok 21, 53m2+7m2 ter, 2.0, prazan, odmah useljiv
Optimist nekretnine Vam nude dvosoban stan u bloku 21, za renoviranje. Prostorije: -hodnik, -kuhinja sa trpezarijom, -dnevni boravak, -spavaća soba, -kupatwww.halooglasi.com
Izvini, ali to ti je propalitet na desetom spratu za skoro 2500 po kv. A uračunali su i balkon, što je smešno.Luksuzna novogradnja na Vračaru, Nevesinjska,112m2
Prodajemo divan luksuzan četvorosoban stan u stambeno poslovnom objektu u izgradnji koji se nalazi u srcu Vračara u blizini Kalenić pijace. Dvostrano orijewww.halooglasi.comSa malom korekcijom cene, verovatno oko 2.100 €/m2Blok 21, 53m2+7m2 ter, 2.0, prazan, odmah useljiv
Optimist nekretnine Vam nude dvosoban stan u bloku 21, za renoviranje. Prostorije: -hodnik, -kuhinja sa trpezarijom, -dnevni boravak, -spavaća soba, -kupatwww.halooglasi.com
Savski Venac prosecna bruto plata na godisnjem nivou skoro 20k EUR, prosecna kriija 1000 evraProsečna mesečna stanarina na Menhetnu skočila na 5.000 evra i neće skoro padati
Cena iznajmljivanja stanova u njujorškoj elitnoj četvrti Menhetn je godišnje porasla za 10 odsto i iznosi oko 5.000 evra, koliko je koštala prosečna mesečna stanarina u maju.www.blic.rs
nece da spustaju
Evo zavanicnih informacija
Lepo, 20k bruto plata (a neto ostaje u Srbiji?), 12 hiljade za kiriju a za večeru tražimo hranu po kontejnerima?Savski Venac prosecna bruto plata na godisnjem nivou skoro 20k EUR, prosecna kriija 1000 evra
Menhetn prosecna bruto palta na godisnjem nivou skoro 200k EUR (211k USD), prosecna kirija 5k evra
Beograd duplo skuplji od Njujorka, gde su 10 puta vece plate, a 5 puta vece kirije.
Jel ovaj izdaje od januara 2022. ili?Evo revenue koliko se povecao.
Pogledajte prilog 164428
Statistika je svima dostupna. Tako da se nadam da je ok sto delim.
Evo stan 1/1 u BNV
Rental unit in Beograd · ★5.0 · 1 bedroom · 2 beds · 1 bath
Beograd na vodi - Belgrade Waterfront Apartment 22www.airbnb.com
Pogledajte prilog 164437
Privatizacija EPSa (delimična ili potpuna) biće najveći udar na budžet domaćinstva.Zbog enormnih dugova, država će prepustiti eps, nacionalne parkove, rio tinto...možete pogoditi dalji razvoj stanovništva koje je sve ulagalo u beton, jer je jedino u tome videlo perspektivu. Otrežnjenje sa stanovima će biti bolno, a posebno za one u kreditima.
u 21, bloku je UBEDLJIVO NAJGORE s obzirom da je zoniran. znam posto mi je najbolji prijatelj u onoj zgradi sto krivuda kroz blok i to bas u delu kod solitera. recimo za 24i sam mislio da zoniranje nece nesto mnogo popraviti situaciju ali tamo je sad pesma za parking. cak se smanjio i broj automobila u bloku ka veru; ka pijaci i poslovnom delu je i dalje divljina jer malo njih hoce da plati zonu pa se guze u blok. ima tema pa necu dalje.Ne znam samo gde za parking nije "srećno" Šta god da zameriš tim blokovima možeš da zameriš skoro i svim ostalim delovima ovog grada. Nigde se nećeš super provesti za parking, a socijalna infrastruktura je u dosta delova grada sa skupim kvadratima srednje žalosna...
Privatizacija EPSa (delimična ili potpuna) biće najveći udar na budžet domaćinstva.
Koliko je zapravo neodrživo jeftina struja za domaćinstva u Srbiji možete pogledati na ovom linku:
Na samom smo Evropskom dnu. Izračunajte u procentima koliko će kWh morati da poskupi da bi sustigao ostatak Evrope i shvatićete u kolikom smo problemu.
Ovo je lepo samo ja bi vise voleo da su lepo napisali "sponzorisani clanak" gore ispod naslova. Tako bi bilo iskrenije.
Izračunajte u procentima koliko će kWh morati da poskupi da bi sustigao ostatak Evrope i shvatićete u kolikom smo problemu.
Haha, samo LUX.Kupujes premium ili standard?