Ja mislim da je primetno da je malo stalo ludilo, ali je jako jednostavno - cene nece padati dog god ljudi ovoliko jure za stanovima kao da je sad il nikad. Kad bi smo svi iskulirali na godinu dana, vratili se svako svojim kucama, sredili neke pomoćne prostorije da budu za zivot,strpili se malo, bilo bi sigurno.
Ovako imam utisak da svi stoje kao zapeti pistolj i cekaju cim vide nesto malo da je palo da nagrnu opet, a svi znamo da ce onda jelte, opet skočiti cene.
Ono sto sam za sad primetio jeste da idalje nista ne pada, a i stanovi idu, ali je malo bolja ponuda, kao sto je i Wolf rekao.
Juče sam video ok stan kod mene u kraju za 1500, gde do skoro nije moglo da se nadje ni za 1900. Al opet to su losije lokacije, pise uknjizen a nije itd. Sve u svemu nesto sto nije islo pre ove kuge ni za 1100.
Idalje su uglavnom prevare i jake cene i mislim da nikad nece biti opet kao 2020, a ako se nastavi ovako sa nepotrebnom navalom , samo ce rasti.
MI koliko god da patimo sto nismo ranije uzeli ipak mi je stvarno drago sto u tim mometima ludila i očaja nismo uzeli neku od onih užasa koje smo gledali, ispucalih, u getu, prizemljima, potkrovljima.
Ili sa sumnjivim papirima i gradjevinskim dozvolama, cisto da bi se skucili...
Većina njih kako gledam idalje se grade i posle svih rokova ili su ostali neuknjizeni (iako su se svi kleli samo sto nije pa ima gradjevinsku moze kredit itd).
Koliko god da je problem nemati svoju kucu, ili vratiti se kod roditelja, pravi je pakao uzeti neko zlo i preplatiti a onda otplacivati ceo život. Pa cak i da imas kes to je bacena para. Bolje pricekati i kupiti nesto normalno.