Prodaje se renoviran stan u blizini osnovne škole, gimnazije, pijace,samoposluga,gradskog prevoza,na izuzetnoj lokaciji,u zgradi sa liftom,zgrada odrzavana
www.halooglasi.com
U prilici smo da Vam ponudimo luksuzan, kompletno opremljen stan na odličnoj lokaciji, nadomak Košutnjaka. Aluminijumska stolarija, italijanska keramika i
www.halooglasi.com
Aktuelni oglasi za prodaju stanova u Beogradu i Srbiji, novogradnja i lux stanovi, uknjiženi i stanovi od vlasnika
www.halooglasi.com
Da li neko moze da mi objasni ovo?
Svi stanovi su u socijalnim zgradama iz 80ih i 90h, sve zgrade su pandurske i svaki stan dobijen za jednu paru. Takav kvalitet takvo okruzenje takav kraj… (mozda neko i to voli)
Filmski grad je naselje pored vidikovca isto 15ak kilometara od centra, samo filmski nema nikakvu infrastrukturu, ni prodavnicu, ni vrtic, ni skolu, ni park, ni trotoar.
Da je sada postao standard da se ruina od pandurskog stana prodaje za 2900 tamo?
A renoviran za 4100?
Nelegalne stanove prodaju za 2500-3000 bez ijednog papira vlasnistva cak, ne samo dozvola. Verovatno svi znate za stankom pricu, mislim na sprone zgrade nezavrsene stajale 15 godina, ne zna se sta je cije i opet ljudi to kupuju i neko im preprodaje sada za 3000 evra.
Najveci biser je sto je neki baja u kneza viseslava u tim nikad zavrsenim i resenim zgradama uzeo i nadogradio preko cele jedne od tih zgrada sprat, drugim ljudima iznad stanova bez ikakve dozvole njihove, a tek bez ikakvog papira od opstine ili bilo koga… a nema na sta da uzme ni papir jer ni zgrada cela ispod nema nikakav dokument… strasno
Taj filmski grad kraj je inace bas popularan medju seljacima, da se tako najblaze izrazim. Valjda oni to tako praznoglavo i kupuju.
Ovo na banovom brdu, lamelni parket, stara vrata, magnohrom bojler? Za 3900 na pravu kvadraturu…
Pritom nigde parkinga ni uz jedan od stanova.
Pritom u svakom oglasu od ovih lazu za kvadraturu, jer je to sve jedan te isti stan od 71m2 (sve zgrade su maltene isti projekat i takav tipski stan)
Da li je ovo realno? Ko ovo uopste gleda ili kupi? Mada tamo ispada da je toliko mala ponuda pa ovako lupaju.
Isto bih pitao i za bezaniju tosin bunar stepu trosarinu ono oko biga i slicne zabiti gde sam video nenormalne cene kvadrata za nesto sto je socijalni kraj bez ikakvog kvaliteta zivota i bilo cega realnog za tu cenu.
Ali strasno da u centru nisu ove cene…