Ja sam ovde mislim postavljao link, gde se prazan stan od 50 kvadrata u distriktu V u ulici sa 2 michelin restorana prodavao za 3100€/m2. Minut hoda od metro stanice, 5 minuta od zgrade Madjarske skupštine, al kao što rekoh, imponuje Draganu iz Mirijeva da mu stan vredi kao u centru BudimpešteKakva Budimpešta, u Budimpešti jednom od najlepših gradova je "2700 unbelievable price", šta je to za ekonomskog tigra u kom su Mirijevo i Ledine 3K
Unbelievable property prices in Budapest: EUR 2700 and above for one square metre - Daily News Hungary
The Hungarian capital is getting extremely expensive in terms of property prices. The basic price is now around EUR 2700 per square metre...dailynewshungary.com
Cene će kod nas biti ovakve dok god BnV bude uspešan projekat, ako krene iznenadni zastoj, eto vrtoglavog pada cene u Bg-u. Danas je izašao snimak kako AV naredjuje šta da ga pitaju, siguran sam da su se tako visoko kotirani SNS članovi dogovarali sa agencijama za nekretnine da se cene što više podignu kako bi BnV mogao da se prodaje što skuplje.
Poslednja izmena: