Ja u zivotu nisam rekao bate, ali ok
Odresicu kesu kad padnu cene
Kad bi me znao, znao bi da mi nije bitno da kazem da sam iz centra, ali mi je bitno da recimo mogu da uvek odem do banke, do prodavnice, trznog centra, do apoteke, sa nekim na pice, u setnju, u teretanu, na bazen, da trcim pored keja, da odem na basket, na tenis. I ne samo da bude blizu, nego da imas vise izbora. Kao studentu bilo mi je bitno i to da mi faks bude blizu, da mi mesta za izlazak budu blizu. Na periferiji mozes da imas nesto od toga, ali je izbor dosta manji.
Mislim, smesno mi je kad je recimo pre 3-4 godine novogradnja u centru Nisa bila 1.200-1.400 evra, a Mirijevo 800 evra. A sad ti Mirijevo i centar Nisa imaju iste cene, oko 2k-2,2k evra po m2. Meni je smesno, neko im je pustio pricu da ce tamo za 50 godian da bude metro, i vidla zaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu, tj. Mirijevo otislo nagore. Ne znam, mozda bi mi i periferija bila prihvatljivija opcija da je cene realnija, ovako ti je Mirijevo bukvalno poskupelo 150%, i sad me neki ubedjuju da su to nromalne cene, malo sutra. Mirijevo je mozda ok naselje za cenu m2 od 1.200 evra, sve preko toga je bacanje para.