10-15k Zimbabwe Dolara?Evo ti realno...
...Cim m2 predje 10-15k.
Volim kako lepo izmišljaš razne teorije
10-15k Zimbabwe Dolara?Evo ti realno...
...Cim m2 predje 10-15k.
Sjajna investicijaNisi u toku sa situacijom i ne krivim te.
Evo jedan ne gleda na reku
Lux stan na kaskadi u BW Residences
Ovaj svetao i moderan stan se nalazi na 12. spratu jedinstvene stambene zgrade BW Residence u okviru kompleksa Beograda na vodi. Ukupna površina stana iznowww.halooglasi.com
BW - Terraces, lux,prelep pogled na reku, ID 20026
Najatraktivnija zgrada unutar projekta BW, elegantni prostori i sofisticirani materijali odaju osećaj ekskluzivnosti. Glavna prednost i odlika BW Terraceswww.halooglasi.com
Mislim da ima i toga. U očima nekih malograđana stan u centru Beograda je statusni simbol, kroz to zadovolje želju da pripadaju krugu dvojke i budu ,,elita".Tako je, anomalije našeg tržišta su isključivo zbog ovih koji kompulsivno kupuju kako bi pokazali stan i da bi ispali bolji i bogatiji u tuđim očima, a i što mogu beton da opipaju. Pa kod nas uopšte ne rade zakoni ekonomije, već zakoni instinkta i podsvesnog. Dakle, tržište nekretnina da se reguliše u Palmotićevoj ili Lazi Lazareviću, nema drugog rešenja. Sada mi je jasno zašto smo mi drugačiji i zašto se kriza nikada ne preliva kod nas. Stvar je u psihologiji ovog naroda koji se ne naziva džabe nebeskim.
To nije tacno. Ja kao malogradjanin, kriminalac i prostitutka tvrdim da nas krug dvojke vise uospte ne inteResuje.U očima nekih malograđana stan u centru Beograda je statusni simbol, kroz to zadovolje želju da pripadaju krugu dvojke i budu ,,elita"
Verujemo 75%, ne treba da nas ubeđuješ.To nije tacno. Ja kao malogradjanin, kriminalac i prostitutka tvrdim da nas krug dvojke vise uospte ne inteResuje.
Hristiana cemu konstantno nezadovoljstvo i isfrustriranost?
Ovi predlazu da se ulaze u poslovne prostore?
"Ako imate novca, uložite ga u poslovni prostor": Stručnjaci o tržištu nekretnina u Srbiji
Ako imate novca, uložite ga u poslovne prostore, zaključak je panela koji je održan drugog dana REBEC-abiznis.telegraf.rs
Pošta u Darvinovoj,ne znam da li ima ista pošta na Avali ili u Pinosavi,kada si već krenuo na tu stranu.To beše u jajincima ili kumodraž? Premium lokacija.
Sada je cena oko 2.500,evra,i takva kakva je,više je nego realna,ako pogledamo premijum kršoteke u okolini.Sada nije premijum lokacija ali ce biti od nove godine, zato treba da kupis sada po ovim bagetela cenama pa da dogodine prodas po 8k. Plus ima po bazen na svakih 300 stanova.
Opet Novi SAD,ljudi bre,jer ste na nekim supstancama,po milion i ne znam više koji put,okanite se Novog Sada,i nepogodu ludila, koja je pogodila taj grad.Dobra lokacija, kvalitetna gradnja, komplet namesten i sa parking mestom, sto bi rekao @vladanet za 10 godina niko nece hteti stan bez parking mesta, kupujte sad ne cekajte da jos padne cena
Pogledajte prilog 165163Pogledajte prilog 165164
Zašto ,,nepogodu ludila"?Opet Novi SAD,ljudi bre,jer ste na nekim supstanacama,po milion i ne znam više koji put,okanite se Novog Sada,i nepogodu ludila, koja je pogodila taj grad.
A ko je kupio ovde po ovim cenama? Isti ti stranci koji sada ne dobiju više jeftine kredite. Zato je prodaja stala.On objašnjava da se u razvijenim evropskim ekonomijama i u SAD preko 80 odsto transakcija na tržištu nekretnina finansira iz kredita, zbog čega pad ekonomske aktivnosti, povećanje nezaposlenosti i neizvesnost izazvana ratom po pravilu dovodi i do pada prometa na tržištu nekretnina. Napominje da kod nas nije takva situacija.
Tačno, ja bih dodao da u prošloj krizi u Evropskoj uniji značajno manje pao vrednost nekretnine nego ovde. Ako kod njih padne 20% kod nas će pasti 40, 50%Ako pada kod njih, padaće i kod nas, možda sa manjim zakašnjenjem jer smo mi bananalend, ali ne može se izbeći.
Laž, u centralnim delovima BGa (Vračar, Stari Grad, Savski Venac) pad cene je bio najveći! Tu su cene najviše naduvali. Tipa -40%, -45% korekcija.ma 300%
U Beogradu pogotovo u centralnim delovima je pad cena bio bas minimalan 2008. ako u opste.
Ono sto se desilo jeste da je stao promet ali nekog znacajnog pada nije bilo.
A ko je kupio ovde po ovim cenama? Isti ti stranci koji sada ne dobiju više jeftine kredite. Zato je prodaja stala.
Ajde, sad da vidimo kako ću da prodaju Beograđanima kvadrat za 3000, 4000, 5000€.
Vrlo primitivna propaganda.