Wolf
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.05.2022.
- Pohvaljen
- 2.363
Procitaj svoje postove koji su prethodili mom cinicnom i drskom odgovoru, i shvatices da ti je nastup bio izuzetno agresivan. Tvrdis da je statistika netacna, podaci prljavi, a da ja kao tvorac sajta imam zelju da obmanjujem javnost?! Cist Njutn, akcija i reakcija.Kako god da glasi bice bolje nego "realne cene nekretnina po lokaciji". Ako je hobi projekat u pitanju, valjda je svaki predlog za improvement dobrodosao? Ne mora odmah drskost i cinizam:
Nadam se da ces poslati mejl rgzu, jer oni sa svojim izvestajima "obmanjuju" dosta duze od mene... Ne secam se da sam video napomenu vezano za ugovore i predugovore iz novogradnje, mozda gresim.
Da ne pricam o tome, sto se sad odjednom pokrece tema, kada mozda ulazimo u promenu trenda vezano za broj prometa. Ako je pad lazan, onda je i rast bio lazan.
Kada si stvarno dao sugestiju ja sam ti na to odgovorio, mozda ti je promaklo:
Razmotricu da li da stavljam tu informaciju na sajt, mozda nije losa ideja, mada kako bi uopste glasila ta informacija, a da ne zbuni dodatno ljude. Ja sam naveo svoj "single source of truth", a to je rgz.
Nakon toga neki komentari poput ovog:
Materijalizam i sajt koji trenutno nema nijednu reklamu, a kamoli pretplatu, ne idu u istu recenicu. Postoji to dobrovoljno doniranje, ko ko ko da, sto bi rekao onaj vic...Au kakav materijalizam, nije ni cudo sto nam rastu cene nekretnina Autor za svoj sajt tvrdi da je izvor "realnih cena za lokaciju" svestan da to nije bas u potpunosti tacno (sta vise da cesce nije tacno nego sto je tacno), ali kad dobije primedbu da dovodi javnost u zabludu savetuje mu se da ti ispravi ali samo uz novcanu nadoknadu. Kurir/informer modus operandi.
A i da sutra odlucim da naplacujem trud koji sam ulozio, ne vidim problem
Svaka kritika i sugestija je dobrodosla, bilo ovde na forumu, na nekom drugom sajtu, ili u pp na mejl, ig, sta god...
Sajt je "community driven" bio do sada, tako ce biti i ubuduce. Izmene koje uvodim, neretko je neko predlozio na forumu, ali jednostavno ne ide nista preko noci. Usvojim, razmislim, pa odlucim i izmenim, to je proces. Plus, sve to zahteva vreme, kojeg nemam bas na pretek, ali to je vec moj problem
Cilj ovog posta nije pravdanje, vec da stavim do znanja da nije tacno da ne slusam zajednicu, bilo na ovom forumu ili negde drugde.
No hard feelings svakako, ako imas jos pitanja ili sugestija moze i u pm, da ne zatrpavamo temu.
To je ubaceno jos odavno, ha zahtev reddit zajedniceUmesto što ai ovoliko trošio tastaturu bolje da si čoveku uplatio na račun. Epska borba koju vodiš samnom bolje da usmeriš na zmije koje gajiš u džepovima.
@Wolf , još jednom hvala na uloženom trudu. Video sam da si objavio QR novčanika na sajtu i svaka čast na tome!