https://www.vesti.rs/Bor/Karisma-Hotels-Resorts-na-Zlatiboru-otvaraju-svoj-prvi-hotel-u-Srbiji.htmlNiki care za tebe samo Premijum sa najboljim fruštukom!
Poznanik građevinac ih je proverio, parcela je na njihovo ime 1/1 i okvirne vrednosti oko 1.500.000 evra, takođe preko nekih kolega su se raspitali za njih i imaju odličnu reputaciju u Rusiji i na bliskom istoku gde su poznati po superluksuznim vilama i većim objektima, kaže i da je ovaj deo projekta besprekoran i veoma pismen, što meni sve uliva znatnu sigurnost. Ma i meni je otprilike sve bilo jasno kad sam video rendere i projekat.
Pored Zlatiborskog Cara prijavio bih se na listu i za onaj projekat Bor by Karizma ali niti ima adrese niti bilo šta!? Verujem da će oba biti skupa jer su po meni najbolji i to me sad malo i brine...jer sam trenutno sa budžetom od oko 170.000 evra, a želeo bih dva manja premijum apartmana sa garažama. Kredit ne volem! Postoji mogućnost da se pružim još malo na ukupnih 200-220k ali bih morao da petljam sa porodicom itd.
Investitor: www.tankomont.com Telefon: 0113472539
i ovde malo pažljivije