I problem je ako si navikao na BG, a nemaš prijavu boravka u istom. Administracija, lečenje...direktor":1ua2r8n3 je napisao(la):Daleko ako moras svaki dan u bg ...
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=716844#p716844:2wrvjkm7 je napisao(la):Dart » 13 Mar 2020 02:52 am[/url]":2wrvjkm7]Najskuplje prodata kuća u Novim Banovcima je za 180 hiljada evra, dok ih je većina ispod 70.
Ljudi koji žive u takvim naseljima imaju nerealne očekivanja, dok cene ostvarene na tržištu ne lazu. Kada sam ja prodavao moju kuću, čitav komšiluk je govorio da vredi duplo više, ali niko od njih nije nudio pare...
Poreznici određuju vrednost nepokretnosti, a vrednost iz ugovora će prihvatiti samo ako je veća od njihove procene. Manje vrednosti uopšte ne uzimaju u obzir, tako da to nema smisla.vradovic":3u8eamh5 je napisao(la):Problem sa ovom statistikom je taj sto ima gomila pacijenata koji kad kupuju ti kazu unapred ajde molim te u Ugovor da stavimo 100k eura a dacu ti 80k na ruke. Ja se jezim od takvih zbog nekog malog % poreza prave glavobolju. Tako da su cene nesto vece nego sto statistika kaze. Jedino gde su cene realne su zapravo projekti tipa BNV gde nema takvih pilicara. Zato je mozda i bolje da kad se daje gradjevinska dozvola da se daje samo velikim i ozbiljnim investitorima ili tipa da daju depozit 1M pa ako nesto laziraju da im se to oduzme.