Zion Williamson
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 14.05.2019.
- Pohvaljen
- 3.407
Cene ce ici dole? LolNe znam cemu toliki trud da se opovrgnu ocigledne stvari, cene nekretnina su u Srbiji naduvane. One ce ici dole, polako, ali ce ici dole.
Za kretanje cena nekretnina u Srbiji su relevantna desavanja preko okeana, USA ulazi u recesiju, a posto smo mi periferija kapitalizma kod nas ce se posledice osetiti sa zakasnjenjem, na jesen i zimu.
Srbija i grad Beograd sa njom imaju ogroman demografski problem, starimo, nece biti problem u buducnosti stanovanje vec sto nece biti mladog sveta i dece da u njima zive i privredjuju.
Srbiji je potreban i drzavni intervencionizam u stanogradnji, ulaganje u infrastrukturu i otvaranje novih krajeva grada za masovnu stanogradju po neprofitnom modelu, kako bi mladi parovi mogli imati laksi start u zivotu jer je to jedna od vecih prepreka u zasnivanu porodice i stvaranja potomstva.
Znam da to nije moguce sa trentutnom vlascu jer oni rade upravo suprotno, prave vlastite projekte sa pozicije izvrsne vlasti zarad sticanja vlastitog dobra, a potpuno suprtono opstem dobru, a sve uvijeno u oblandu brige o obicnom malom coveku.
Ali promenice se i to, sve prodje pa i ova nesreca. Videce se ko je sta radio, sta je i cije je Beograd na vodi npr.?
To slusam 10 godina.