super.operater
Advanced
- Učlanjen(a)
- 13.05.2025.
- Pohvaljen
- 3.559
A sta bi sa onih 12% do 100%Kada je reč o kupcima, oko 36 odsto su zaposleni u javnom sektoru, dok su 52 procenta iz privatnog sektora.
A sta bi sa onih 12% do 100%Kada je reč o kupcima, oko 36 odsto su zaposleni u javnom sektoru, dok su 52 procenta iz privatnog sektora.
Daj jednog za poštovanje...jednog sem Tita
Ivo Andric,Daj jednog za poštovanje...jednog sem Tita
E jbg, ne može ni kod Suzumana sve džabalesku...A sta bi sa onih 12% do 100%![]()
I nema ih više...Ivo Andric,
Mihajlo Petrovic Alas,
...
Mogao bih da nabrajam naucnike i profesore i sve one koji su poznati i priznati u tom domenu ali to nista ne znaci jer te ljude niko ni za sta ne pita (mislim na ove sada sto su jos zivi).I nema ih više...
I ne trebaE jbg, ne može ni kod Suzumana sve džabalesku...
A zar preduzetnici nisu u u kategoriji privatni sektor ili se misli samo na one koji su privatni sektor ali ne i vlasnici (preduzetnici) biznisa. Bilo kako bilo, bas je zanimljiv odnos.Pored privatnog sektora imamo dve posebne kategorije, to su preduzetnici i samostalni umetnici...
@super.operater
Dobar sam čovek, tvoja sreća. Ali mnogo to koriste... Kao moja žena recimo, sve j... Ma šalim se, svaka žena ne dobra, dok se ne pokaže suprotno. Onda ima samo rđava i manje rđava.
I to je teska banalizacija, pita se elita uvek samo sto jbg kad ih pita 'druga strana' odma ih ispisujemo iz elite i struke.Mogao bih da nabrajam naucnike i profesore i sve one koji su poznati i priznati u tom domenu ali to nista ne znaci jer te ljude niko ni za sta ne pita (mislim na ove sada sto su jos zivi).
Kod komunista je barem postojao taj minimalni odklon pa se nisu libili da pitaju struku, pose njih ko god dosao na vlast je imao svoju fabrikovanu "struku'
Pita se ko sto se ja pitam za vremensku prognozu. Da se nesto pita ne bi imali disfunkcionalnu drzavu i urusene institucije. Niko nece sa njima vise da saradjuje da ne ponese epitet caci ekipe sad i da hoce da pitaju, toliki rep vuku za sobom. No tu je uvek i tanka nit izmedju elite i kvazi elite, pa se omakne coveku ...I to je teska banalizacija, pita se elita uvek samo sto jbg kad ih pita 'druga strana' odma ih ispisujemo iz elite i struke.
Pa vidiš meni je elita Đoković .I to je teska banalizacija, pita se elita uvek samo sto jbg kad ih pita 'druga strana' odma ih ispisujemo iz elite i struke.
Vidis Mico, na putu si da slucajno ubodes poentu, recimo i Sapic je po istom kriterijumu elita, pa ti kazes da elita ne vlada.Pa vidiš meni je elita Đoković .
Celom Svetu je Đoković..evo i danas ga spominju.
Jel se on sam ispisao ili ga neko drugi zabranio?
Sto siromasnija zemlja to vece doznake.Srbija je i dalje u vrhu po udelu doznaka u BDPu. Podaci za 2024.
Personal transfers: €52.1 bn sent outside EU in 2024 - News articles - Eurostat
DDN-20251215-1link.europa.eu
Pogledajte prilog 261470
Takoe, Spanci bogatasi za Svedje.Sto siromasnija zemlja to vece doznake.
Ni Sapic ni Djokovic nisu nikakva elita. Obojica su prozaicni likovi, koji su napravili neki rezultat i time stekli popularnost. Razlika je u tome sto je Djokovic debelo pametniji od Sapica koji je u isto vreme i moralna i intelektualna nula u svakom pogledu dok kod Djokovica postoje elementi moralnosti i solidan socijalni intelekt.Vidis Mico, na putu si da slucajno ubodes poentu, recimo i Sapic je po istom kriterijumu elita, pa ti kazes da elita ne vlada.
A samom Djokovicu je status kod onih sto ga danas brane isto bio klimav dok je bio kao neutralan.
Matematicar si pa znas statistiku. Napravi korelaciju GDP-a po glavi stanovnika i nivoa ucesca doznaka u GDP-u i videces obrnutu korelaciju. To sto pojedinacne vrednosti odskacu od linije korelacije ne znaci da kauzalnost ne postoji.Takoe, Spanci bogatasi za Svedje.
Hvala na plasticnom demonstriranju onoga o cemu pricam.Ni Sapic ni Djokovic nisu nikakva elita. Obojica su prozaicni likovi, koji su napravili neki rezultat i time stekli popularnost. Razlika je u tome sto je Djokovic debelo pametniji od Sapica koji je u isto vreme i moralna i intelektualna nula u svakom pogledu dok kod Djokovica postoje elementi moralnosti i solidan socijalni intelekt.
Bravo perice opet si otkrio toplu vodu.Matematicar si pa znas statistiku. Napravi korelaciju GDP-a po glavi stanovnika i nivoa ucesca doznaka u GDP-u i videces obrnutu korelaciju. To sto pojedinacne vrednosti odskacu od linije korelacije ne znaci da kauzalnost ne postoji.
Druze nisi to trebao sebi da uradisMatematicar si pa znas statistiku. Napravi korelaciju GDP-a po glavi stanovnika i nivoa ucesca doznaka u GDP-u i videces obrnutu korelaciju. To sto pojedinacne vrednosti odskacu od linije korelacije ne znaci da kauzalnost ne postoji.
Ima verovatno i to uticaj, mada malo je i kulturoloski.Sto siromasnija zemlja to vece doznake.
Ne ljutim se...Vidis Mico, na putu si da slucajno ubodes poentu, recimo i Sapic je po istom kriterijumu elita, pa ti kazes da elita ne vlada.
A samom Djokovicu je status kod onih sto ga danas brane isto bio klimav dok je bio kao neutralan.
Ne znam mico, ti si eto dokaz da je Srbija zemlja mogucnosti za sveNe ljutim se...
Pokušavam da shvatim...
Ako slučajno nešto shvatam...a imam sve što imam i poštovanje i materijalno..i previše...pa kako bi bilo da sam kao ti recimo...to nikako da razumem...i pored tolike superiornosti nama ovde daješ pažnje...to mi nije jasno...
Hvala ti ...slučajno
Sem za Đokovića...i decu...našu decu....Ne znam mico, ti si eto dokaz da je Srbija zemlja mogucnosti za sve