I ja mislim da je to više neko naše predubeđenje zbog montažnih kuća, jer zašto bi najluksuzniji lanci hotela po svetu tako gradili. Dobro i ja bih proverio da li se stavlja i kolika je debljina kamene vune u pregradnom zidu, ali ako ima bolje karakteristike onda to i nije loš izbor. Sva oštećenja se pregletuju kao i ovi standardni zidovi što nam ih deca uništiše, ali do cigle
Što se tiče ulaganja sve ti je to rizik, i sam niti sam neki biznis tip niti imam ideju za bilo kakva ulaganja, baš kad sam hteo da kupim stan u Bgd i da krenem sa "stan na dan" varijantom desi se korona i svi puknu na tome. Posle sam se pitao šta, kako i iako živim i radim u Beogradu definitivno sam odustao od kupovine u Beogradu, što zbog velikih cena što zbog manjeg povrata investicije (25 god). Sad tražim dva apartmana na Zlatiboru ali nikako da nađem pravi premijum, na par lokacija sam izvisio jer su ponudili više para od mene, na drugoj čovek kupio 4 apartmana (skoro ceo sprat) i dobio prednost itd itd...ali tamo stvarno nije normalna situacija, jer se sve rezerviše i avansira pre prve lopate, i treba biti brz ko munja. Zato je i izbio na treće mesto u Srbiji po prodaji, iza Beograda i N.Sada