Šta je novo?

Cene nekretnina

u situaciji brilliant jerk to ne radi. Jedini dobra odluka je dati otkaz takvoj osobi. ali to uvek dodje kao zadnja opcija. zensko nece poboljsati nista, samo napraviti jos vise awkward (a i sada je inustrija takva da su timovi vec mesoviti a br. jerk i dalje postoji kao fenomen worldwide)

edit: iako se slazem da management je odgovoran za komunikaciju, treba razumeti da ljudi su u uglavnom losi komunikatori. I koliko god zeleo da coachujes nekog to krece izmutra od samog sebe

osoba kada cuje nesto, 93% fokus je na kako je receno a ostatak na sta je receno

pa uzmi stilove komunikacija tipa analiticki fascilitatorski itd itd i skontaces da vecina njih nema pojma o tome a i ovi koji znaju ne primenjuju

edit2: a gde nece imati bolji primeri lose komunikacije nego ovde na forumu uz sve navijacke fazone
Brilliant jerk usamljeni heroj je jako opasan za biznis. Moze ceo tim da ti rastera i sav potencijal osoba u koje si ulozio moze da se rasprši u par meseci.

Jedinu trenutnu opasnost vidim u sukobu Kina Tajvan gde bi ostatak sveta izolovao Kinu kao što su Rusiju. Novi hladni rat. U toj situaciji bi pocrkali aseti i to godinama. Roba bi bila preskupa ali bi bio zabranjen "proračunat vek trajanja koliko i garancija".
Neki direktan sukob većih razmera ne vidim

Ja ne znam sta ce biti, ali mislim da ce u ekonomskom smislu biti sve gore i gore. Politika jeftinog novca i pumpanja inflacije i jos neke pogresne politike dolaze na naplatu. Kad kazem pogresne, mislim i na lokalne i na globalne lose politike. Takodje, mislim na politike koje su lose za obican narod, onaj ko je sprovodio te politike znao je sta radi i za njega nisu lose.

Jedinu trenutnu opasnost vidim u sukobu Kina Tajvan gde bi ostatak sveta izolovao Kinu kao što su Rusiju. Novi hladni rat. U toj situaciji bi pocrkali aseti i to godinama. Roba bi bila preskupa ali bi bio zabranjen "proračunat vek trajanja koliko i garancija".
Neki direktan sukob većih razmera ne vidim
Nema potrebe za većim sukobom. Dovoljno je da postoji nekoliko manjih gde jednoj strani daješ novac i kredite ne bi li kupovali tvoje oružje. Perfektan sistem za recikliranje para a još i maltretiraš strateškog protivnika.

zdravo drugari,

trazim pomoc oko kupovine stana za zivot, nije mi toliko bitan toliko renta/investicioni potencijal
  • 1 ili idealno 2 spavace sobe
  • uredna zgrada i idealno kraj
  • malo mira, da nije na prometnoj ulici ili da je orijentisan ka dvoristu
  • dobra zvucna izolacija, i malo sunca
  • malo zelenila u blizini ako moze
  • starogradnja ili novogradnja useljiva u narednih 6 meseci
  • placanje gotovinom, pa bi bilo lepo da se nadje i prilika gde se mogu iskoristiti pogodnosti istog
  • gradske lokacije
budzet ~250k (posle cenkanja :D)
ako ima neko neke savete/preporuke pisite mi, voljan sam i da platim nekoga ko se profesionalno bavi ovom uslugom

zdravo drugari,

trazim pomoc oko kupovine stana za zivot, nije mi toliko bitan toliko renta/investicioni potencijal
  • 1 ili idealno 2 spavace sobe
  • uredna zgrada i idealno kraj
  • malo mira, da nije na prometnoj ulici ili da je orijentisan ka dvoristu
  • dobra zvucna izolacija, i malo sunca
  • malo zelenila u blizini ako moze
  • starogradnja ili novogradnja useljiva u narednih 6 meseci
  • placanje gotovinom, pa bi bilo lepo da se nadje i prilika gde se mogu iskoristiti pogodnosti istog
  • gradske lokacije
budzet ~250k (posle cenkanja :D)
ako ima neko neke savete/preporuke pisite mi, voljan sam i da platim nekoga ko se profesionalno bavi ovom uslugom
Nema vise placanja gotovinom, bar ne za novogradnje, sve se uplacuje na racun investitora, baci pogled na Golf naselje, tu ti je mirno, na samom Kosutnjaku, imas za te pare svasta da nadjes

Edit: Ipak nema svasta da se nadje, na oglasima su sve vece kvadrature pa idu stanovi po 300k +

Ili ovako nesto, ovo ti je Filmski Grad, od ove zgrade si na samom kosutnjaku za 3 minuta peske

Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reagovanja: ugl
Trebalo bi da ovaj novi model v5 koji izlazi na jesen ima još bolje kognitivne sposobnosti.
Ja sam ga nešto koristio ovih dana, ozbiljno sam impresioniran rezulatatima…čak je bilo još nije objavljeno ko je kupac NIS-ovih pumpi u Bugarskoj, da li zelite da vas obavestimo kada se pojavi vest, ja rekao da i kaže sačuvano …stvarno napreduje…

Nema vise placanja gotovinom, bar ne za novogradnje, sve se uplacuje na racun investitora, baci pogled na Golf naselje, tu ti je mirno, na samom Kosutnjaku, imas za te pare svasta da nadjes

Edit: Ipak nema svasta da se nadje, na oglasima su sve vece kvadrature pa idu stanovi po 300k +

Ili ovako nesto, ovo ti je Filmski Grad, od ove zgrade si na samom kosutnjaku za 3 minuta peske

nisam se lepo izrazio, hteo sam reci kes, bez kredita, preko racuna naravno. I hvala dopada mi se ovaj stan

Vrh