Aha, to je donje ZarkovoBelog Bagrema se zove ulica
Aha, to je donje ZarkovoBelog Bagrema se zove ulica
Vise nije na nedeljnom, nego na dnevnom nivou.![]()
Pao plafon u KBC Bežanijska kosa, medicinska sestra lakše povređena
Pao deo plafona u KBC Bežanijska kosa tokom vikenda, jedna medicinska sestra lakše povređena.n1info.rs
![]()
Nevreme u Srbiji: Krov se srušio u Mladenovcu, tragedija izbegnuta u poslednjoj sekundi
Razorno nevreme koje je pogodilo Mladenovac dovelo je i do incidenta u centru grada, kada je jak olujni vetar odlomio i sruÄio na kolovoz deo krova sa stambenog objekta.www.blic.rs
Izgleda kod nas na svakih nedelju dana padne po neki krov, plafon ili nadstresnica. Kakva je situacija u drugim zemljama, zna li se sta?![]()
U osnovnoj školi kod Rače pao plafon, đaci vraćeni kućama
U izdvojenom odeljenju Osnovne škole "Karađorđe" u Saranovu u opštini Rača danas je pao plafon u jednoj učionici, a đaci su vraćeni kući i u školskom objektu nen1info.rs
Sve stvari u univerzumu teže raspadanju. Naš univerzum samo ima malo jače težnje.Sad će da dođe Defke da ti kaže ma to je svuda tako.
Ne, ne, to samo u Srbiji postojiSNS građevinski eksperti.
Sad će da dođe Defke da ti kaže ma to je svuda tako.
Pa koliko je ucestalo?Nije pitanje da li negde postoji već koliko je negde učestalo. To što svuda postoji nije opravdanje da svake nedelje pada nešto na glavu. I korupcija postoji svuda pa hajmo onda da ne radimo ništa povodom toga, nema veze što je negde gotovo neprimetna, a kod nas ništa ne možeš da završiš bez podmićivanja nekoga.
U zadnja 3 dana su pala tri krova ili plafona, i jos jedan je pao pre 2 nedelje. i to uglavnom sveze renovirano. Ali moguce da samo te krovove i plafone nisu renovirali. Zasto? Ne znam.Pa koliko je ucestalo?
Znam kod nas, nego sa cime poredimo?U zadnja 3 dana su pala tri krova ili plafona, i jos jedan je pao pre 2 nedelje. i to uglavnom sveze renovirano. Ali moguce da samo te krovove i plafone nisu renovirali. Zasto? Ne znam.
Plafon kod vrtica danas (link)
Plafon u KBC - juce, 7. maja (link)
Krov u Mladenovcu, prekjuce, 6. maja (link)
Da li je to sto zadnja tri dana svakog dana padne neki krov, plafon ili nadstresnica dovoljno ucestalo? A pre toga se to desavalo svakih par nedelja?
Mozemo i sa samim sobom, koliko su cesto padale nadstresnice, krovovi i plafoni pre recimo 10+ godina.Znam kod nas, nego sa cime poredimo?
Jesu li to zaključci izvedeni iz nečeg konkretnog ili samo nagadjanje? Sta su druge zemlje?Mozemo i sa samim sobom, koliko su cesto padale nadstresnice, krovovi i plafoni pre recimo 10+ godina.
A mozemo i sa drugim zemljama, samo treba videti koliko se cesto to kod njih desava. Ups, oni izgleda nemaju statistiku za to jer je to kod njih izuzetak jednom u X godina za koje neko odgovara, a ne pravilo kao kod nas da neko uzme velike pare a niko ne odgovara.
Ne znam. Daj neke izvore gde se u poslednja 3 meseca desilo u ovolikom broju kao kod nas. Evo Ja nisam našao nigde što znači da se tamo negde ne dešava. Druge zemlje su bilo koja koja nije naša ali evo pošto se poredimo sa Slovenijom, Nemačkom i Japanom mogu te zemlje npr kad već teraš mak na konac.Pa koliko je ucestalo?
Reci ko te plaća!Mnogo ste dosadni svi sa konstantnim merenjima ciji je duzi i veci, da li kod nas, kod Bugara ili kod Nemaca.
Bilo to BDP ili koliko cesto padaju stvari na glavu.
Briga me kako je kod njih, ovde ne valja i ne zelim da mi se sutra kad budem imao dete obrusi nadstresnica / zid u osnovnoj skoli / krov u bolnici / krov u prolazu do vrtica a da od odgovornosti bude jedna velika nula.
Poenta je da kod nas i kada se desi niko ne odgovara, pa onda je normalno da se desava cesce jer odgovornosti nema.
To jest, nema odgovornosti za odabrane, podobne, za Mileta sto je zaboravio da uplati 10,000 na kontu poreza stizu izvrsitelji bez brige.
Pa zbog toga se valjda i dešava sta se dešava 6 meseci vec.Mnogo ste dosadni svi sa konstantnim merenjima ciji je duzi i veci, da li kod nas, kod Bugara ili kod Nemaca.
Bilo to BDP ili koliko cesto padaju stvari na glavu.
Briga me kako je kod njih, ovde ne valja i ne zelim da mi se sutra kad budem imao dete obrusi nadstresnica / zid u osnovnoj skoli / krov u bolnici / krov u prolazu do vrtica a da od odgovornosti bude jedna velika nula.
Poenta je da kod nas i kada se desi niko ne odgovara, pa onda je normalno da se desava cesce jer odgovornosti nema.
To jest, nema odgovornosti za odabrane, podobne, za Mileta sto je zaboravio da uplati 10,000 na kontu poreza stizu izvrsitelji bez brige.
Nekako gledajući moju okolinu (prijatelji, rodbina, kolege, itd.) rekao bih da je do 3000 cifra koju gledaju ljudi koji rade u inostranim korporacijama i to kancelarijski posao. 2000-2500 je gornji limit ljudi koji ne rade u korporacijama. Opet možda je subjektivni osećaj.
Pa nije dosadno. Treba ponavljati i svakodnevno bombardovati pristalice "sadašnje" (višedecenijske) vlasti pa ako uspe bar promil da im dodje u glavu.Dosadno i je malo i da se konstantno ponavljaju neke teze cije je resavanje u toku.
Jesu te pristalice sada sa nama ovde?Pa nije dosadno. Treba ponavljati i svakodnevno bombardovati pristalice "sadašnje" (višedecenijske) vlasti pa ako uspe bar promil da im dodje u glavu.
Aj u 20 marki da ih ima.Jesu te pristalice sada sa nama ovde?