E pa sada generalizuješ, barem se u već useljenoj zgradi(starogradnji) može videti ko živi i ko su stanari.
Ovako kada se kupuje novogradnja ne znaš ko je pored tebe ili ko će se useliti, neki krimos pa zalutaju metkovi, starleta koja se glasno čuje, jbg tanki zidovi i akustika možda budu loši, sakupljači pasa ili zmija kao kućnih ljubimaca itd...
Hm sleganje zgrade koje se vidi tek nakon nekog vremena itd...
I to pod pitanjem ako se izgradi zgrada i kada za 6 meseci gotovo, pa bude za 3god, a upotrebna dozvola za 5-6god ako i bude...
Ili se plati gotova novogradnja kada se izgradi, ali da li ima tada slobodnih stanova i koji su ostali i po kojoj ceni...
Da li će taj kvart biti jedno veliko gradilište naredni period, zaklonjen pogled u budućnosti, hm...
Tako je i vodu i struju sam uračunao, to se zove totalna rekonstrukcija/renoviranje i to se radi po svojoj meri i po sebi. Ne može se u novogradnjama birati po svojoj meri.
Evo ja otplatio odavno totalnu rekonstrukciju starogradnje koju verovatno ne bi većina ni pogledala niti uzela u razmatranje prilikom kupovine. Dobitak sam ranije postovao i računao ROI , konkretno za taj