Gradjevina je jedna od retkih profesija koja ima pocetak i kraj.Stariji kazu da covek mora da sagradi bar nesto i da je to zaista lep osecaj. Mnogo lepsi nego kad kupis gotovo.
Gradjevina je jedna od retkih profesija koja ima pocetak i kraj.Stariji kazu da covek mora da sagradi bar nesto i da je to zaista lep osecaj. Mnogo lepsi nego kad kupis gotovo.
Zasadiš drvo, sagradiš nešto, napišeš koju reč i napraviš potomke.Stariji kazu da covek mora da sagradi bar nesto i da je to zaista lep osecaj.
Apsolutno se slažem.Stariji kazu da covek mora da sagradi bar nesto i da je to zaista lep osecaj. Mnogo lepsi nego kad kupis gotovo.
Neuknjižen.Jbt, koliko ima "čudnih" stanova na tržištu.
https://www.halooglasi.com/nekretnine/prodaja-stanova/sumatovacka-neimar-vracar-id7063/5425645232681
Mora napravim nekoliko pirueta da napravim jednu kajganu bogte.
To nisam ni video. Ali eto, šta koj djavo tu radi neuknjižen stan u centru grada. Mora se završi neki posooo oko toga.Neuknjižen.
Stan je isključivo za keš kupce.
Ja sam impresioniran. Kuhinja je i ok, samo nije nameštena.
Zapravo istina je da "bu****" ako ima veze, uticaj i poznanstva može da gradi i bez jednog dinara.Profit je toliko veliki da svaka "bu***a" koja ima milion evra može da gradi. Važno je samo da ga niko od lokalnih vlasti ne blokira.
Evo uješću se za jezik pa ću reći mada ne treba da pričam.
Za izgradnju je najveći problem plac na kome može da se gradi. To je najveći problem. Pronaći adekvatan plac. Izgradnja je glupost u odnosu na traženje lokacije. Kada nadješ i imaš plac za gradnju, regulisao si vlasništvo i dobio saglasnost 80% posla si obavio što se tiče gradnje.
Ne moze ECB da spusti kamate onoliko koliko nase banke mogu da povecaju svoje marže.Nego, evo ECB samo spušta kamate, ali kod nas sve ispod 5% "teška muda", što bi se kazalo narodski.
Ali oni nisu ekonomski tigar! Kod nas prosto pare prelivaju pa castimo banke, da i one nesto zarade malo![]()
Banke u komÅ¡iluku spuÅ¡taju kamate na stambene kredite! Ko uzme pozajmicu moÄi Äe da raÄuna na jedan odsto nižu kamatnu stopu, ali to nije sve
U Hrvatskoj Äe od 1. marta niže kamatne stope na nove stambene kredite biti moguÄe dobiti i u Erste banci, nakon Å¡to su to veÄ ponudile HPB i ZagrebaÄka banka.www.blic.rs
@enfario Od 2.8% do 3.1%. Hrvatske izgleda mogu....
Ma, što bi se reklo: dojadilo mi je. Ne mogu oni da dignu maržu toliko koliko mene zabole da se zadužim kod njih.Ali oni nisu ekonomski tigar! Kod nas prosto pare prelivaju pa castimo banke, da i one nesto zarade malo![]()
Pazi ako ćemo tako onda svako može i da bude i glavni Izvodjač i da izgradi zgradu.Zapravo istina je da "bu****" ako ima veze, uticaj i poznanstva može da gradi i bez jednog dinara.
Nađeš plac, vlasnicima za uzvrat daš par stanova, ostatak prodaš u izgradnji da bi započeo i do kraja izgradnje rasprodaš sve stanove. Naravno za sve ovo moraš da budeš u sprezi sa vlastima i lokalnim šerifima. U principu sve može i sve ne može.
Khm... kako bih ti reko, da bi otvorio trafiku moras da budes u sprezi s vlascuNisu svi Investitori u sprezi sa vlašću i ne moraš biti.