LOL, verovatno to do sada nisu shvatili u Francuskoj, Nemačkoj, UK, pa i dalje uvoze migrane na veliko. Mislim, naravno da nekom prosečnom glasaču u Šumadiji, Saksnoniji ili nekom ruralnom predelu billo gde u Evropi ideja dolaska nepoznatih ljudi u zemlju zvuči nesigurno i zastrašujuće, ali život se svodi na malo širu sliku od populističke. Ne vidim da Nacionalni Front, AFD dobro prolaze u Parizu, Berlinu i ostalim gradovima gde je najveća koncentracija migranata i ti navodni "no go" zones. Migranata se tradicionlano najviše plaše oni koji ih nikada nisu videli.Da, budisti će da slave slavu, muslimani da prihvate kosovski zavet, a hinduisti da peku vola.
Deca i unuci migranata se teško uklapaju i u razvijenim zemljama i još češće krše zakon i u svakom pogledu su problem, a kamoli kod nas.
Umesto Mirijevo 5.000 dobićemo Mirijevo NO GO Zone.
Meni su u OTP nudili 3.09% maržu, ali kao diskreciono mogu da idu do 2.8%
U martu su za kombinovani davali 3.65% a za varijabilni 3.25% marzu, ali su kao za priviledge kupce spustali do 3.02%. Meni iz ove perspektive i 2.75% deluje super
Uvek mozes umesto kupovine stana da se okusas kao stendup komicar barem, otvaraju se nove prilikeMarže jesu velike, ali te one gotovo ne dotiču kada odustaneš od kupovine stana. Otkad mi u glavi ne stanuju kamatne stope, marže, ROI, 10, 2 year yield, 3 months yield, Yoy inflation rate, CPI itd, svet mi je preko noći postao jedna bezbrižna livada po kojoj trčkaram poletno kao balerina.
Odustanite od onoga što vas muči! I zapratite me obavezno za još saveta na Beobuildu!
Pokušao sam i propao, onda sam postao poslušni korporativni pacov, to ne zahteva suviše talenta.Uvek mozes umesto kupovine stana da se okusas kao stendup komicar
Da li se ovo što se trenutno dešava vodi kao kuršlus ili početak kuršlusa?Najveci rizik je taj sto nasi zapadni "prijatelji" mogu ponovo da nam uvedu nepravedno nametnute i nicim izazvane sankcije.
Ako nam "prijatelji" ne uvedu sankcije i ne bude neki kurslus
Ne pratiš šta se tamo dešava. Ali, ok neću da skrećem sa teme.LOL, verovatno to do sada nisu shvatili u Francuskoj, Nemačkoj, UK, pa i dalje uvoze migrane na veliko. Mislim, naravno da nekom prosečnom glasaču u Šumadiji, Saksnoniji ili nekom ruralnom predelu billo gde u Evropi ideja dolaska nepoznatih ljudi u zemlju zvuči nesigurno i zastrašujuće, ali život se svodi na malo širu sliku od populističke. Ne vidim da Nacionalni Front, AFD dobro prolaze u Parizu, Berlinu i ostalim gradovima gde je najveća koncentracija migranata i ti navodni "no go" zones. Migranata se tradicionlano najviše plaše oni koji ih nikada nisu videli.