LOL, verovatno to do sada nisu shvatili u Francuskoj, Nemačkoj, UK, pa i dalje uvoze migrane na veliko. Mislim, naravno da nekom prosečnom glasaču u Šumadiji, Saksnoniji ili nekom ruralnom predelu billo gde u Evropi ideja dolaska nepoznatih ljudi u zemlju zvuči nesigurno i zastrašujuće, ali život se svodi na malo širu sliku od populističke. Ne vidim da Nacionalni Front, AFD dobro prolaze u Parizu, Berlinu i ostalim gradovima gde je najveća koncentracija migranata i ti navodni "no go" zones. Migranata se tradicionlano najviše plaše oni koji ih nikada nisu videli.Da, budisti će da slave slavu, muslimani da prihvate kosovski zavet, a hinduisti da peku vola.
Deca i unuci migranata se teško uklapaju i u razvijenim zemljama i još češće krše zakon i u svakom pogledu su problem, a kamoli kod nas.
Umesto Mirijevo 5.000 dobićemo Mirijevo NO GO Zone.
Meni su u OTP nudili 3.09% maržu, ali kao diskreciono mogu da idu do 2.8%![]()
U martu su za kombinovani davali 3.65% a za varijabilni 3.25% marzu, ali su kao za priviledge kupce spustali do 3.02%. Meni iz ove perspektive i 2.75% deluje super![]()
Uvek mozes umesto kupovine stana da se okusas kao stendup komicar barem, otvaraju se nove prilikeMarže jesu velike, ali te one gotovo ne dotiču kada odustaneš od kupovine stana. Otkad mi u glavi ne stanuju kamatne stope, marže, ROI, 10, 2 year yield, 3 months yield, Yoy inflation rate, CPI itd, svet mi je preko noći postao jedna bezbrižna livada po kojoj trčkaram poletno kao balerina.
Odustanite od onoga što vas muči! I zapratite me obavezno za još saveta na Beobuildu!
Pokušao sam i propao, onda sam postao poslušni korporativni pacov, to ne zahteva suviše talenta.Uvek mozes umesto kupovine stana da se okusas kao stendup komicar
Da li se ovo što se trenutno dešava vodi kao kuršlus ili početak kuršlusa?Najveci rizik je taj sto nasi zapadni "prijatelji" mogu ponovo da nam uvedu nepravedno nametnute i nicim izazvane sankcije.
Ako nam "prijatelji" ne uvedu sankcije i ne bude neki kurslus
Ne pratiš šta se tamo dešava. Ali, ok neću da skrećem sa teme.LOL, verovatno to do sada nisu shvatili u Francuskoj, Nemačkoj, UK, pa i dalje uvoze migrane na veliko. Mislim, naravno da nekom prosečnom glasaču u Šumadiji, Saksnoniji ili nekom ruralnom predelu billo gde u Evropi ideja dolaska nepoznatih ljudi u zemlju zvuči nesigurno i zastrašujuće, ali život se svodi na malo širu sliku od populističke. Ne vidim da Nacionalni Front, AFD dobro prolaze u Parizu, Berlinu i ostalim gradovima gde je najveća koncentracija migranata i ti navodni "no go" zones. Migranata se tradicionlano najviše plaše oni koji ih nikada nisu videli.
Ti baš veruješ u bajke.Neko ko završi fakultet i ima 10 godina iskustva bez nasledstva ne može da kupi bednih 65-70m2 na kredit od 30 godina.
Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, prosečna zarada visokoobrazovanih muškaraca u Beogradu iznosi oko 195.166 dinara, dok žene sa istim stepenom obrazovanja zarađuju oko 133.387 dinara mesečno.
![]()
ISTRAŽIVANJE Žene sa fakultetom u Beogradu zarađuju 60.000 dinara manje od obrazovanog muškarca: Razlike u odnosu na druge delove Srbije su još šokantnije
Osim što je odavno poznato da su ekonomske razlike između beogradskog i drugih regiona u našoj zemlji veoma izražene, nedavno objavljeni podaci Republičkog zavoda za statistiku pokazuju da obrazovani muškarac u prestonici zarađuje daleko više od obrazovane Beograđanke, dok je jaz u odnosu na...nova.rs
Prosecna cena m2 u Beogradu iznosi 2400e.
![]()
Cena kvadrata u Beogradu - Prosečne cene kvadrata po opštinama | City Expert
Ako vas zanimaju aktuelne cene starogradnje i novogradnje u Beogradu, pogledajte koje su prosečne cene kvadrata po beogradskim opštinama.cityexpert.rs
Za stan od 70m2 treba 168.000e
Rata za takav stan kredita od 30 godina iznosi 85.314 rsd uz ucesce od 33.000 eur.
Pogledajte prilog 227778
Kako ovaj sajt opovrgava ono sto je on rekao?Ti baš veruješ u bajke.
![]()
Plate u Srbiji - InfoPlate.rs
Plate, zarade | Istraživanje plata po pozicijama | Pregled plata i zarada po profesijama u Srbijiwww.infoplate.rs
Nasledio si pamet, budi zahvalan. Stan ti je na dohvat ruke.Nisam ja Mićo kao ti da mi mama i tata ostave stanove da izdajem, nego moram da zaređam po bankama...![]()
Koliko ja znam najmanje što nude banke je 4.95%. Mislim da nema manje.Pitanje, kolika je trenutno fiksna kamata na kredite za kupovinu nekretnina do 20 godina ?
Apsolutno netačno. Pametnim potezima i srecom sam zaradio i kupio... Izvini ali je tako...Ja čekam da nasledim pa da budem veliki stanodavac kao neki ovde.