Šta je novo?

Cene nekretnina

Kako moze luksuzni projekat da diktira cenu stanova u gradu, to nema nikakvog smisla.
Cenu stanova diktira novcana masa kojom raspolazu gradjani Srbije i to koliko su spremni da plate.
Sto vise stanova bude izgradjeno bolja ce biti pozicija kupaca.

Ja bih skroz liberalizovao trziste i otvorio sve zive parcele za izgradnju, pa neka se izvodjaci krljaju ko ce da spusti vise cenu i neka opstanu samo najefikasniji.
Da se proizvodi 70.000 stanova u Srbiji godisnje, cena nema gde da ide nego dole.

Evo u NS-u
Reklamiraju se i na instagramu kao kupovina uz podršku subvencionisanih stambenih kredita za mlade. 1400eur+PDV
Periferija je i po meni jedan od lošijih/možda i najlošiji predeo u NS-u, ali u nekoj budućnosti će se i to verovatno promeniti.
Za NS, novi stan u nekom novom otvorenom kompleksu mislim da će neki biti presrećni koji uzmu taj subvencionisani kredit i tamo stan, blizu im je i Dunav i šetalište ima sve potrebno i u sklopu kompleksa će biti ipak sredjeno i novo.
Za ovakve projekte i njihove buduće mlade kupce bi i trebalo da služe ove subvencije po meni.
IMG_9520.jpeg

Moj zadatak da dokazujem tvoju tvrdnju? U pravu si, necu.

Ajde jednom dokazi sam nesto sto tvrdis. Aj da ti pomognem za prvi pasus, Bor je prodat 2018. za 350 miliona i u njega je od tad ulozeno oko 2,5 milijarde. Ukupne SDI u tom periodu su oko 23 milijarde. Gde su ti silni rudnici i fabrike guma na koje je otislo 20 milijardi?
Nemam pametnija posla 😂😂😂. I ovako ćeš za mesec dana da me pitaš isto i da se opet jurimo u krug. Ignore.

Nemam pametnija posla 😂😂😂. I ovako ćeš za mesec dana da me pitaš isto i da se opet jurimo u krug. Ignore.
Znaci kao i obicno, ne mozes da dokazes sopstvenu tvrdnju nego izmisljas. Cak i da te ‘pitam isto za mesec dana’ (budalastina od izgovora), lako ti je da citiras sam sebe i poklopis me.

‘Nemam pametnija posla nego da dokazujem ono sto tvridm’, zapravo dobro opisuje tvoj celokupan forumski nastup, treba da stavis u potpis.

Poslednja izmena:
Vrh