Samo ne znam zašto mi u svemu vidimo da će neko da se okoristi?! Pa i da se banke okoriste?! Pa šta?! Ali ti si kupio stan!! I šta je problem da se uzme kredit na 40 godina?! Pa tebi ako je dugo uzmi na 15 godina?! Isplati ranije i kraj. Kredit od 100k eura je tebi "zaglibiti u kredit" to dvoje da radi isplati i bez povlašćenih uslova ladno bez problema.
Vidi komentarisemo nesto sto uopšte i nece ici studentima, no ce kao i sve drugo ici zna se kome. Ako i bude bilo ista od te priče.
Poenta moje priče je bila da svako ko ne moze da skupi ni 10 do 20000 za učešće sigurno nema prihode koji to mogu da isprate.
Sad sto uvek moze da odustane jer nije nesto mnogo ni uložio a prošao je jeftinije nego da je rentao - to je druga priča.
A cekaj,šta kao neće svi mladi uzeti stan,realno? Pa neće samo djilas i solak haha,šalim se…ljudi sto se tiče uzimanja bez ucesca,rokom otplate itd,pa evo ćulibrk novinar je rekao koristite stan dok traju subvencije i posle ga vratite pa i to da urade mladi je dobra opcija,zamisli možeš da odes od roditelja za 70€ mesecno …ma daaaj nema ko neće da uzme..
Nema dzabe niko ne deli,u svetu evo nadji mi,a vala ni ovo sto Vučić daje…(ovako ugrubo predstavljen plan)
To što se na svetskoj sceni sprema kriza realno ne utiče toliko na nas jeri smo mala zemlja,slicno je i predsednik rekao veceras u Sava Centru…a realno i jeste tu negde za obican svet
Apsolutno se slažem da ce se svako zaleteti bez razmišljanja, jer ko sto kažeš bolja mu je solucija, nego samo opet ponavljam - sumnjam da ce ista biti od toga i ako bude zna se kome će ići...
Sad sto neko ko radi i cima se i plaća poreze godinama ce idalje biti podstanar i plaćati te kombine i skucavanja ,,studenata,, to je druga priča.
No ovaj deo mi stvarno nije jasan dal se zezas il si ozbiljan, gde si pričao za dobre namere jadnog predsednika koji ima samo jedan stan? I da nigde nema takvih ponuda?
Pa druže koliko nam je skočio dug šta ga košta da se zaduži još, ako potroši tolike milione na kampanje i gluposti, može i za ovo da se zaduži ako ce ga ostaviti na vlasti.
Problem je što ce to na kraju platiti oni koji se cimaju i rade a nemaju ništa.
Obećavao je i stanove od 400 eura kvadrat pa smo videli gde je to otislo (skroz suprotno)
To mu ne ide u prilog, ali da diže cenu stanova itekako ide i njemu i bratiji, jer su u tom biznisu.