Suzuman
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 11.03.2024.
- Pohvaljen
- 3.992
Pokušao sam da budem ironičan. Ali mi očigledno nije prošlo.Ja ne znam odakle se vidi da smo nezahvalni?
Pokušao sam da budem ironičan. Ali mi očigledno nije prošlo.Ja ne znam odakle se vidi da smo nezahvalni?
Ja mislio Pera me blokirao, kad ono...Mislim da je Suzumanu neko uhakovao nalog
Savo, još ništa od loženja parketa kod nas. Kako komentarišeš što se u Švedskoj šeče šuma brže nego u Amazonu?
Sweden has vast ‘old growth’ forests – but they are being chopped down faster than the Amazon
Research suggests these forests could disappear by the 2070s.theconversation.com
Tamo je i velika stopa kriminala, nezaposlenost viša nego u Srbiji. Švedo propo.
Pametno, treba ostati u prici, ali ne trovati se previse. Blokirao sam samo one koji spinuju sa sns foricama da se ne potresam previseJa mislio Pera me blokirao, kad ono...
Nije, to sam onaj isti ja, samo u novom ruhu. Počeo sam da kuvam sve i svašta (hranu isključivo) i čitam sve i svašta u poslednje vreme, i super sam produktivan, možda je to donelo neke nove vetrove u moju forumsku karijeru.
U svakodnevni život sigurno jeste.
Možda bi se zatrovao da nemam malu decu i obaveze oko domaćinstvaali ne trovati se previse