Šta je novo?

Cene nekretnina

Hahahah :D sorry, uhvatio me neki autizam subotom popodne. Cujemo mnogo neverovatnih misljenja ovde, pa se zagubi centar za srakazam.

Mislim da je Suzumanu neko uhakovao nalog :unsure:
Ja mislio Pera me blokirao, kad ono...
Nije, to sam onaj isti ja, samo u novom ruhu. Počeo sam da kuvam sve i svašta (hranu isključivo) i čitam sve i svašta u poslednje vreme, i super sam produktivan, možda je to donelo neke nove vetrove u moju forumsku karijeru.
U svakodnevni život sigurno jeste.

Savo, još ništa od loženja parketa kod nas. Kako komentarišeš što se u Švedskoj šeče šuma brže nego u Amazonu?

Tamo je i velika stopa kriminala, nezaposlenost viša nego u Srbiji. Švedo propo.
sad-man-with-no-words-boecqtljq7nrbzpw.webp

Jednostavno, Švedska uvezla migrante. A čemu se ti raduješ, kod nas je odlično? Radujemo se što je Nemačka krenula da otpušta radnike, a mi zavisimo od njih. Tako je bilo i prošli put kad je bila kriza, smejali smo se drugima, dok nije došla do nas kriza.

Ja mislio Pera me blokirao, kad ono...
Nije, to sam onaj isti ja, samo u novom ruhu. Počeo sam da kuvam sve i svašta (hranu isključivo) i čitam sve i svašta u poslednje vreme, i super sam produktivan, možda je to donelo neke nove vetrove u moju forumsku karijeru.
U svakodnevni život sigurno jeste.
Pametno, treba ostati u prici, ali ne trovati se previse. Blokirao sam samo one koji spinuju sa sns foricama da se ne potresam previse :LOL:

Vrh