Ako dođe do toga, u prvi mah se ne bi koristio strateško nuklearno oružje, već taktičko, koje ima malo radioaktivnog materijala i znatno je slabije snage. Tako da bi bilo moguće da radioaktivni materijal ne bi išao daleko od mesta udara.
Ja mislim to kad krene, gotovo je, čak i da počnu sa malim nuklearnim bombama prvo, rezultat bi bio III svetski rat u Evropi. Tu više nijedna zemlja ne bi ostala bezbedna... Šansa da Srbija to odgleda sa strane je nikakva.
Ako verujes u takav scenario bolje ti je da kupis vec ove nedelje. Ne znam koliko ce Valensija ostati jeftinija kada navali Zapadna i Severna Evropa tamo.@goran123 je rekao da ce biti kolone na Batrovcima. Na tu stranu je Spanija. Jos jednom smo stigli do toga da je bolje kupiti stan u Valensiji nego ovde.
Zamisli tu ironiju života da si neki migrant iz Sirije... Provedeš godine pokušavajući da nađeš vezu za Njemačku, veslaš u čamcima, trčiš po šumama, spavaš ispod mostova, bije te policija... I onda najzad dođeš u Minken, u obećanu zemlju... I padne ti nuklearka na glavu.
Ja mislim to kad krene, gotovo je, čak i da počnu sa malim nuklearnim bombama prvo, rezultat bi bio III svetski rat u Evropi. Tu više nijedna zemlja ne bi ostala bezbedna... Šansa da Srbija to odgleda sa strane je nikakva.
a ti se ne bi usro kad bi pala i u sred sibira gde ne zivi niko?Ako dođe do toga, u prvi mah se ne bi koristio strateško nuklearno oružje, već taktičko, koje ima malo radioaktivnog materijala i znatno je slabije snage. Tako da bi bilo moguće da radioaktivni materijal ne bi išao daleko od mesta udara.
Niko sem tebe nije rekao da bi Srbija bila bezbedna. Ali je činjenica da je bolje biti u neutralnoj zemlji u toku sukoba nuklearnog rata. Samo nisam razumeo šta ti znači da Srbija ne bi gledala sa strane?Ja mislim to kad krene, gotovo je, čak i da počnu sa malim nuklearnim bombama prvo, rezultat bi bio III svetski rat u Evropi. Tu više nijedna zemlja ne bi ostala bezbedna... Šansa da Srbija to odgleda sa strane je nikakva.
Niko sem tebe nije rekao da bi Srbija bila bezbedna. Ali je činjenica da je bolje biti u neutralnoj zemlji u toku sukoba nuklearnog rata. Samo nisam razumeo šta ti znači da Srbija ne bi gledala sa strane?
Nato je već isporučio tone i tone radioaktivnog materijala 95e i 99e po Srbima u Bosni i na Kosovu, tako dije oružje sa radioaktivnim punjenjem novost u Evropi, na žalost (pogotovu za Srbe).
Ko smo mi? Forum je dostupan iz celog sveta. Videćemo po pitanju strana, otom, potom.Džo je rekao. I Srbija bi teško ostala neutralna zemlja u nekom širem sukobu u Evropi, morali bi odabrati stranu svakako.
Ok, pošto se uobičajeno u Srbiji korisiti ta reč "mi" uvek u negativnom kontekstu, kada nešto ne valja u vezi: države, naroda, ekonomije, svega. Preciznije je reći na šta se misli, umesto "mi", da bi postojao smisao diskusije i izbeglo generalizovanje.Naravno, ja sve percipiram iz perspektive države Srbije, moguće je i da živiš u Panami, pa te to pitanje evropskog rata ne bi previše tangiralo...
Što se tiče sukoba Nato Ruskog sukoba, koji je već u toku, videćemo da li će doći do eskalacije. Zapad je u ekonomskim problemima, tako da je rat realan način rešavanja nekvalitetne ekomosko društvene realnosti.
Bravo Mićole. Nego udri ti stan na sat, juče sam ti podelio da vidiš. Odličan ROI! Kažu da se u doba rata mnogo češće čezne za ljubavlju (sad mi padne napamet, mogao bi i koju knjigu Remarka da staviš u apartman), te će ROI biti bolji sa svakom krizom.Kada nemas novca za nekretninu ili nemas "ono" da bi bar usao u priču o nekretnini...tada pricaš o nuklearnom ratu jer boze moj nisi ti kriv za svoju nesposobnost ...mada imas americki auto plave boje iz '60 setih...
Samo treba da vodis racuna da ne izdas stan za 2 para u isto vreme, kao Surdi sto se desiloBravo Mićole. Nego udri ti stan na sat, juče sam ti podelio da vidiš. Odličan ROI! Kažu da se u doba rata mnogo češće čezne za ljubavlju (sad mi padne napamet, mogao bi i koju knjigu Remarka da staviš u apartman), te će ROI biti bolji sa svakom krizom.
СТАН НА САТ ЗА ОДМОР И ЉУБАВ: Изнајмљивање некретнина сада у још краћој форми рентирања
ИЗНАЈМЉИВАЊА стана на дан - бизнис који је доживео бум широм света, па и у Србији, сада се појављује у још краћој форми рентирања. Тако у Београду постаје популарно издавање стана на сат. Како се наводи у огласима, намењени су за дневни одмор онима који у главни град долазе због пословних...www.novosti.rs
Odličan biznis!
I to se da rešiti. He,he..Samo treba da vodis racuna da ne izdas stan za 2 para u isto vreme, kao Surdi sto se desilo
Priča li ko danas o nekretninama, šta je ovo?Kompetencije foruma proširile su se na vojno obaveštavanje, radijaciju, čitanje tokova ruža vetrova...
Igrica je dobila nov nivo!
Pričaju, investitori.Priča li ko danas o nekretninama, šta je ovo?
Ni jedna strana nije u sukobu sa Srbijom, niti u savezništvu, niti u Beogradu ima nečeg vrednog takvog napada. Tako da nema potrebe za ovakvim scenarijima ni slikama.Priča li ko danas o nekretninama, šta je ovo?
Inače u slučaju surfaceburst-a pančevo pada na 150e za kvadrat fallout uvek ide na istok - severoistok
Pogledajte prilog 220134
E kada se setim 2000ite stranice kada se jos i diskutovalo o cenama nekretnina