Šta je novo?

Cene nekretnina

Ako dođe do toga, u prvi mah se ne bi koristio strateško nuklearno oružje, već taktičko, koje ima malo radioaktivnog materijala i znatno je slabije snage. Tako da bi bilo moguće da radioaktivni materijal ne bi išao daleko od mesta udara.

Ako dođe do toga, u prvi mah se ne bi koristio strateško nuklearno oružje, već taktičko, koje ima malo radioaktivnog materijala i znatno je slabije snage. Tako da bi bilo moguće da radioaktivni materijal ne bi išao daleko od mesta udara.

Ja mislim to kad krene, gotovo je, čak i da počnu sa malim nuklearnim bombama prvo, rezultat bi bio III svetski rat u Evropi. Tu više nijedna zemlja ne bi ostala bezbedna... Šansa da Srbija to odgleda sa strane je nikakva.

Ja mislim to kad krene, gotovo je, čak i da počnu sa malim nuklearnim bombama prvo, rezultat bi bio III svetski rat u Evropi. Tu više nijedna zemlja ne bi ostala bezbedna... Šansa da Srbija to odgleda sa strane je nikakva.

pravo vreme da se pokazemo da smo nebeski narod i da umemo da se bijemo

Zamisli tu ironiju života da si neki migrant iz Sirije... Provedeš godine pokušavajući da nađeš vezu za Njemačku, veslaš u čamcima, trčiš po šumama, spavaš ispod mostova, bije te policija... I onda najzad dođeš u Minken, u obećanu zemlju... I padne ti nuklearka na glavu.

Zamisli tu ironiju života da si neki migrant iz Sirije... Provedeš godine pokušavajući da nađeš vezu za Njemačku, veslaš u čamcima, trčiš po šumama, spavaš ispod mostova, bije te policija... I onda najzad dođeš u Minken, u obećanu zemlju... I padne ti nuklearka na glavu.

otici ce u dzenet

Баш напротив, директно не би требало, нема ни промил шансе да се дозволи да одавде нешто полети, пре ће из Мађарске која је опет против тога! Једна од добрих ствари колонијалног управника, пустио је да се империјалне силе боре око свог дела колача. Индиректно да, нјбћмо и више, систем спојених судова, екоомија, екологија.

a ti se ne bi usro kad bi pala i u sred sibira gde ne zivi niko?

Niko sem tebe nije rekao da bi Srbija bila bezbedna. Ali je činjenica da je bolje biti u neutralnoj zemlji u toku sukoba nuklearnog rata. Samo nisam razumeo šta ti znači da Srbija ne bi gledala sa strane?

Nato je već isporučio tone i tone radioaktivnog materijala 95e i 99e po Srbima u Bosni i na Kosovu, tako da oružje sa radioaktivnim punjenjem nije novost u Evropi, na žalost (pogotovu za Srbe).

Niko sem tebe nije rekao da bi Srbija bila bezbedna. Ali je činjenica da je bolje biti u neutralnoj zemlji u toku sukoba nuklearnog rata. Samo nisam razumeo šta ti znači da Srbija ne bi gledala sa strane?

Nato je već isporučio tone i tone radioaktivnog materijala 95e i 99e po Srbima u Bosni i na Kosovu, tako dije oružje sa radioaktivnim punjenjem novost u Evropi, na žalost (pogotovu za Srbe).

Džo je rekao. I Srbija bi teško ostala neutralna zemlja u nekom širem sukobu u Evropi, morali bi odabrati stranu svakako.

Naravno, ja sve percipiram iz perspektive države Srbije, moguće je i da živiš u Panami, pa te to pitanje evropskog rata ne bi previše tangiralo...

Kada nemas novca za nekretninu ili nemas "ono" da bi bar usao u priču o nekretnini...tada pricaš o nuklearnom ratu jer boze moj nisi ti kriv za svoju nesposobnost ...mada imas americki auto plave boje iz '60 setih...

Naravno, ja sve percipiram iz perspektive države Srbije, moguće je i da živiš u Panami, pa te to pitanje evropskog rata ne bi previše tangiralo...
Ok, pošto se uobičajeno u Srbiji korisiti ta reč "mi" uvek u negativnom kontekstu, kada nešto ne valja u vezi: države, naroda, ekonomije, svega. Preciznije je reći na šta se misli, umesto "mi", da bi postojao smisao diskusije i izbeglo generalizovanje.

Što se tiče sukoba Nato Ruskog sukoba, koji je već u toku, videćemo da li će doći do eskalacije. Zapad je u ekonomskim problemima, tako da je rat realan način rešavanja nekvalitetne ekomosko društvene realnosti. Kako kaže Njegoš: Teško zemlji kuda vojska prođe! Jevreji imaju knjigu istorije svog naroda i kodekse, zove se Biblija, Srbi imaju svoju, zove se Gorski Vijenac, tamo je sve objašnjeno.

Podsetimo se kako su na Papinu molitvu za Ukrajinu, pre 10 godina, golubove mira su pojeli vrana i galeb.

Što se tiče sukoba Nato Ruskog sukoba, koji je već u toku, videćemo da li će doći do eskalacije. Zapad je u ekonomskim problemima, tako da je rat realan način rešavanja nekvalitetne ekomosko društvene realnosti.

Apsolutno, sve što radimo je nagađanje... Teško je reći šta će zaista da se desi. Negde biram da verujem da ni Putin, ni bilo ko drugi, nije toliko lud da krene u nuklearni obračun jer ipak tu nema pobednika na kraju. Ali neki širi obračun sa NATO-om ne izgleda nerealno, možda ne sad ali za 10-15 godina.

Kada nemas novca za nekretninu ili nemas "ono" da bi bar usao u priču o nekretnini...tada pricaš o nuklearnom ratu jer boze moj nisi ti kriv za svoju nesposobnost ...mada imas americki auto plave boje iz '60 setih...
Bravo Mićole. Nego udri ti stan na sat, juče sam ti podelio da vidiš. Odličan ROI! Kažu da se u doba rata mnogo češće čezne za ljubavlju (sad mi padne napamet, mogao bi i koju knjigu Remarka da staviš u apartman), te će ROI biti bolji sa svakom krizom.

Odličan biznis!

Bravo Mićole. Nego udri ti stan na sat, juče sam ti podelio da vidiš. Odličan ROI! Kažu da se u doba rata mnogo češće čezne za ljubavlju (sad mi padne napamet, mogao bi i koju knjigu Remarka da staviš u apartman), te će ROI biti bolji sa svakom krizom.

Odličan biznis!
Samo treba da vodis racuna da ne izdas stan za 2 para u isto vreme, kao Surdi sto se desilo :)

Kompetencije foruma proširile su se na vojno obaveštavanje, radijaciju, čitanje tokova ruža vetrova...
Igrica je dobila nov nivo!
Priča li ko danas o nekretninama, šta je ovo?
Inače u slučaju surfaceburst-a pančevo pada na 150e za kvadrat :ROFLMAO: fallout uvek ide na istok - severoistok
1731933624458.png

Priča li ko danas o nekretninama, šta je ovo?
Inače u slučaju surfaceburst-a pančevo pada na 150e za kvadrat :ROFLMAO: fallout uvek ide na istok - severoistok
Pogledajte prilog 220134
Ni jedna strana nije u sukobu sa Srbijom, niti u savezništvu, niti u Beogradu ima nečeg vrednog takvog napada. Tako da nema potrebe za ovakvim scenarijima ni slikama.

E kada se setim 2000ite stranice kada se jos i diskutovalo o cenama nekretnina

Mislim da je sva diskusija o cenama prestala kad smo se svi složili da će cene samo rasti :LOL: Mentalno su i najveći skeptici prešli barijeru i osećaju ovo stanje kao novu normalnost.

Otkad su počeli da obaraju kamatne stope, čini se da je faza kontrakcije tržišta gotova.

Vrh