Šta je novo?

Cene nekretnina

Ni jedna strana nije u sukobu sa Srbijom, niti u savezništvu, niti u Beogradu ima nečeg vrednog takvog napada. Tako da nema potrebe za ovakvim scenarijima ni slikama.
Hvala ti čiko što me informišeš i vraćaš na put. Al znam ja to i bez tebe.
Toliko ozbiljne objave danas reklo bi se pak da je moja sasvim u ravni.

Pitanje da li bi mogle uopšte u slučaju WW3 da se kupuju nekretnine?
Fizičko zlato je tada najvrednije.
I da li bi tada skočila ili pala vrednost nekretnine što se tiče običnih novaca?

Nema od WW3 ništa.
Al hipotetički kad bi bilo globalna ekonomoja usporava i staje a uspostavlja se lokalna ili mooožda regionalana ekonomska razmena i najveše u commodities.
Dakle nekretnine kaput.

Pitanje da li bi mogle uopšte u slučaju WW3 da se kupuju nekretnine?
Kod nas sigurno bi. Trgovina bi se odvijala tokom prekida paljbi. Predmeti kupoprodaje bili bi uglavnom megaprojekti koje će zaživeti nakon što dođe do primirja. To bi u ljudima pokrenulo borbeni nagon koji nikada nije viđen na ovim prostorima!

Evo malo o cenama nekretnina. Ovaj stan u jezivom stanju, pun đubreta, a komentarisao ga je i onaj voditelj i Kaća Lazarević nekretnine prodaje se od leta 2021. godine. Sve do skoro je bio oglašen za 120k, a u skladu sa novim trendovima poskupeo je na 130k :ROFLMAO:

EDIT: Nađoh na drugom sajtu oglas sa slikama, enjoy https://www.nekretnine.rs/stambeni-...r-ivana-ribara-10-46m2-130000eur/NkEvmo4s68h/

Nema od WW3 ništa.
Al hipotetički kad bi bilo globalna ekonomoja usporava i staje a uspostavlja se lokalna ili mooožda regionalana ekonomska razmena i najveše u commodities.
Dakle nekretnine kaput.
Pa da, moguće je da obe strane blefiraju, ništa ih ne košta, a mogu mnogo da dobiju. Mada, ako ne blefiraju, ipak je Evropa ta koja je u opasnosti ako polete Nato rakete ka Rusiji, a onda i kontra.

Od prilike ovako ide scenario: nuklearni napad na Vašington i Moskvu je nemoguć, jer ih čuvaju nuklearne trijade koje se aktiviraju automatski i šalju rakete na suprotnu stranu u tom slučaju. Ali je pitanje šta se dešava sa Evropom, u slučaju najavljenih Nato napada na Rusiju. Vašington sigurno neće rizikovati svoje postojanje, da bi branio ex-naci države po istoku Evrope, pa i velike saveznike. Možda je plan da i Evropa iscripi Rusiju ratom, kao što je Ukrajina započela, da konobari i njihova braća teroristi sa juga malo ratuju za demokratiju, pa da se US pojave kao "pobednici oslobodiooci" za par godina, kao u WW2 za D day. Saznaćemo 😀

Meksiko je safe bet.

Evo malo o cenama nekretnina. Ovaj stan u jezivom stanju, pun đubreta, a komentarisao ga je i onaj voditelj i Kaća Lazarević nekretnine prodaje se od leta 2021. godine. Sve do skoro je bio oglašen za 120k, a u skladu sa novim trendovima poskupeo je na 130k :ROFLMAO:

Vise slika spolja nego unutra. Mogu misliti agenta koji je usao u stan i rekao "sta je ovo koji moj"

EDIT: Nađoh na drugom sajtu oglas sa slikama, enjoy https://www.nekretnine.rs/stambeni-...r-ivana-ribara-10-46m2-130000eur/NkEvmo4s68h/

Ja sam skoro pričao sa jednim tipom koji je prodao stan na Voždovcu. Prodavao ga 6 meseci po jednoj ceni, nije mogao da nađe kupca uopšte. I onda, kaže, skočile cene svuda u okolini, i šta će, mora da podigne i on :) E sad šta je najluđe u tome, što kad je podigao cenu, odmah je dobio 3-4 poziva i našao konačno kupca.

Ja se i dalje češem po glavi da li je on imao mnogo sreće ili je uradio racionalnu stvar tu. Meni je dizanje cene nakon dugog perioda bez prodaje potpuna besmislica, ali njemu je to izgledalo kao skroz razuman potez jer dižu ostali oko njega... I opet je našao kupca. Ne znam ko je lud tu :D

Ubacio sam link u izvorni post pa pogledajte kako izgleda unutra da dobijete osećaj ROI i value for money

Ja sam skoro pričao sa jednim tipom koji je prodao stan na Voždovcu. Prodavao ga 6 meseci po jednoj ceni, nije mogao da nađe kupca uopšte. I onda, kaže, skočile cene svuda u okolini, i šta će, mora da podigne i on :) E sad šta je najluđe u tome, što kad je podigao cenu, odmah je dobio 3-4 poziva i našao konačno kupca.

Ja se i dalje češem po glavi da li je on imao mnogo sreće ili je uradio racionalnu stvar tu. Meni je dizanje cene nakon dugog perioda bez prodaje potpuna besmislica, ali njemu je to izgledalo kao skroz razuman potez jer dižu ostali oko njega... I opet je našao kupca. Ne znam ko je lud tu :D
Ludi smo mi sto nismo nasledili nijedan komunisticki stan u blokovima, pa nam je sve nenormalno :D

Da postoji i malo razuma na ovim prostorima, ne bi cene ni bile ovakve kakve jesu. Izgleda je najrazumnija stvar da otpises razum i da se prilagodis.

Priča li ko danas o nekretninama, šta je ovo?
Inače u slučaju surfaceburst-a pančevo pada na 150e za kvadrat :ROFLMAO: fallout uvek ide na istok - severoistok
Pogledajte prilog 220134
Imas u advanced options da promenis vetar na kosavu (130 stepeni) a onda odose i NS, Sombor i sve izmedju. Ali tesko da ce neko ratovati sa Srbijom i trositi nuklearke. Dovoljno je da pozove predsednika i on predaje sve bez ispaljenog metka, uz uplatu na racun u UAE.

Bravo Mićole. Nego udri ti stan na sat, juče sam ti podelio da vidiš. Odličan ROI! Kažu da se u doba rata mnogo češće čezne za ljubavlju (sad mi padne napamet, mogao bi i koju knjigu Remarka da staviš u apartman), te će ROI biti bolji sa svakom krizom.

Odličan biznis!
Hvala...
Nemam vremena...

Ovo je bukvalno za Ghost busters ekipu!
Lik nikad nije čuo za sanitar ili anti kalk sredstva. čak nema ni cev iz vodokotlića već sigurno WC zaliva vodom:)) S ovim nema pregovora po meni. Ovaj spada u kategoriju Meni toliko treba... pa onda ide lista želja...

Dosli smo dotle da se u Becu moze naci bolji dil za iste pare:

Nije sve u novcu...
Danas kupih 300gr čokolade da u banci udem preko reda
......
Ne znam za sve banke, ali u Erste banci sam imao onu gold karticu(tipa umesto tadasnjih 300din za održavanje bilo je 600din za tu gold) i sa njom možeš preko reda i imaš neke pogodnosti poput putnog zdravstvenog osiguranja.
Ne. Roba je tada najvrednija. Zlato ne služi toliko.
Slažem se, ali retko ko tada ima robe od radnog naroda.
Jel ima nesto u sta se ti ne razumes i u cemu ne posredujes nekima i nekome i sve tako slucajno?
Baš u ovom postu pišem kako se u nešto ne razumem, realno😉

Imaš, ali onda nisi šmeker starog kova kao Mićole.
Bez uvrede, ali još si zelen Fićke! Doći će ti to prirodno posle treće nekretnine!
Tako kažu doduše, ja to sigurno ne bih znao, he, he...
Nadavao sam se ja čokolada, od kopirnica do urbanizma, da bi znali dok jedu čokoladu da mogu i da savesno odrade moj predmet čak i frizerki odnesem s vremena na vreme čokoladu. Voli da priča a ja volim da odspavam, pa me loše ošiša usled moje nepažnje 😂

Evo upravo o tome ja razmišljam za stan koji prodajem sa bratom.
Izbacimo sve iz stana i okrečimo ga, higijensko čišćenje, odradimo profi slikanje i oglasimo ga kako valja sa većom cenom nego sadašnjom.
Nije samo odluka na meni pa je komplikovano, ali ne bih imao ništa protiv, pa čak i verujem da bi ga brže pa i skuplje prodali.

Vrh