100 milijardi gore doleDeda povećao keš poziciju sa 275 na 325 milijardi
100 milijardi gore doleDeda povećao keš poziciju sa 275 na 325 milijardi
Palo i meni na pamet,ali to mogu da budu samo izvodjaci a oni nisu su svi u talunpretpostavilo bi se, kinezi nisu sigurno.Znaci može samo neko ko je radio oko toga,dinamit nije sigurno,zagrevanje da se istopi čelik nije,jedino može lice ovlašćeni za kontrolu objekta koje treba da obilazi da ga boli uvo pa da kazes da je on sabotiraoKolika je verovatnoća diverzije kao uzroka tragedije u Novom Sadu? Ne sugerišem, pitanje je.
Pančevac su hteli da pretope jer kao dici će novi most pored i to je kao sve super jer će se ugrade a znas kad ve pomocni da urade pa ništa se ne dešava ni za onaj na visnjicku banju uostalom sto moraju kinezi sve da rade?Kul nisam u materiji pa cu verovati, onda sve rade po najvecim standardima kako treba i nema razloga za brigu.
Bas to je problem sto im više niko nista ne veruje koliko su lagali i to moze da bude jako opasno. Kakvo je stanje npr Pančevačkog mosta? Dok mi sa druge strane gradimo Nacionalne stadione.
Kako mi je drago da vidim sve glave za koje sam i mislio da ce biti u priči da brane.Da nije bilo majmuna ne bi bilo čoveka ni nadstrešnice.
Znači majmun je kriv...?
Muka mu je više..povraca mi se...jel sve ovo realno.....?
Pa ja upravo osuđujem nekog tj čoveka... Gde piše da ja nekog branim i perem..bože pomozi..da li vi uopste razumete sta sam napisao...Kako mi je drago da vidim sve glave za koje sam i mislio da ce biti u priči da brane.
Druže prvo ceprkali su okolo opteretili, to se sve vidi - imaju snimci, slike, ma sve.
Kako mogu da lažu da nisu.
Drugo čak i da nisu, renovirali su zašto nisu to sredili?
Zamisli daš nekom da ti renovira tvoj stan, dogovoris da menja komplet instalaciju i da ti se zapali posle i izgore svi u zgradi?
A taj neko se sve vreme hvalio da ti je sve zamenio najnaprednijim sistemima itd.
A onda odjednom - e a tu fazu nisam dirao.
Jel i to do majmuna, jer da nije majmuna ne bi bilo ni coveka a ni faze ili treba odgovarati?
U Japanu zakasni voz glavni odgovorni izvrsi harikiri, ovde nista nakon smrti toliko ljudi 0 ostavki.
Zao mi je sto te smara da se na temi gde bi da kupis 3ci 4ti stan jer dupla zarada nije dovoljna, neko priča o mrtvim ljudima za koje NIKO nije podneo ni ostavku ni krivično odgovarao i pita se sta je jos dunđerski odradjeno po Beogradu i Srbiji.
Na kraju krajeva nema sta da spamujem na investitorskoj temi, vidim da bi ovde mnogi samo da nastave dalje kako jos jos jos para da se obrne. I od pisanja nema nista.
Svako ko ima mozak zna kakva je situacija.
Na tu priču da niko nece biti kriv ....sarkazamKakvi vas to majmuni spopali? Al to neko nešto izjavio ili?
Ja čak pomislio da su političari koristili tako nešto u saopštenjima.......ne pratim, izbegavam. Narušavaju mi dobrotu i duševni mirNa tu priču da niko nece biti kriv ....sarkazam
Niko nije morao da nas kune, dovoljno je samo što smo svi ćutali i pustili da nas razne batice i loši ljudi prave budalama godinama.Ista kompanija zadužena za nadzor rekonstrukcije železničke stanice i za vođenje i nadzor projekta izgradnje nacionalnog stadiona.
Ko nas je kleo nije dangubio.
pa aj bas kazi koji je to investitor..možeš slobodno sajt njegove firme da das (ako ga ima)Ljudi kaze investitor iz sns da kupimo stanove sto pre, dolazi neki zemljotres pa ce svi stanovi nestati.
Nego sutra lepo svi na protest dosta je vise strucnjaka.
Dobra duša neka. Samarićanin. Šta kaže? Dajte mi te novce što će biti bezvredni zbog potresa što će uslediti a ja vam zauzrat činim što ću vam dati, ma pokloniti stanove. Bezvredni papir za zlatni stan.Ljudi kaze investitor iz sns da kupimo stanove sto pre, dolazi neki zemljotres pa ce svi stanovi nestati.