Evo da se javim, kome su interesantni podaci, stan je na oglasu bio mesec ipo dana, nije mi se žurilo i posle šarenolikih kupaca i ponuda, prihvatio sam keš ponudu na 215k. Stan se prodavao opremljen, 61m2 u novogradnji kod pijace na Banovom Brdu, iliti 3524e/m2, toliko sam ciljao, toliko sam dobio. Preko agencije je oglašen, jedino je i tako bilo moguće ga prodati jer nisam u Srbiji, okupirali su se za sve, fotografije, video, posete, a sad po zaključenju ugovora imaju svoje advokate, itd, zaslužili su proviziju svakako, lepo su se angažovali.
Sad ostaje juriti neki stan ili kuću u Francuskoj, gledam Lille kao grad, super je lokacija, odlično je region povezan metroom, plus sviđa mi se arhitektura, klopa i gostoljubivost ljudi, nije skup kvadrat, ali je vreme malo krš, ne tako različito od Pariza, to je sever ipak. Ja sam trenutno na jugu Francuske, pa jedino treba prežaliti more. Možda i ostanem na jugu ako nađem nešto zanimljivo, videćemo, sad kreće potraga naći idealnu nekretninu, proces koji traje.