Uknjižene novogradnje ? Sumnjam, a i prvi link je veci stan dosta, a drugi je naselje koje je ka Pancevu ne tipična Krnjača no sve je to nebitno.Čovek je postavio link koji nije u centralnoj opštini, iako jako blizu što je najcrnje. Al dobro verujem da tu ima i probirljivih lokacija na slikama... Verujem da u krnjači ima i jeftinijih nekretnina od 2k po m2. Ali sve je to problem centralizacije jbg i slažem se, ko još uvek ima vremena i volje treba se oprobati u drugoj državi. Dok je ovakva navala cene niže biti neće.
evo npr 1160e m2
Palilula, Krnjača, Koste Josipovića, 64m2
Palilula, Krnjača, Koste Josipovića, 64m2 ------------------------------------------------------- 64m2, 2.0, 4/4, CG, lođa, parking, zajedničke prostorije,www.halooglasi.com
1300e
2.0 kod Poljoprivredne škole 45m2, III, cg ID#1663
Kontakt: Sanja Miloševski (licenca br. 2939) 060/88-00-171 Agencijska provizija koju plaća KUPAC iznosi 2% od dogovorene kupoprodajne cene. Uknjiźen, jednowww.halooglasi.com
edit: i novogradnji ima fino oko 1500e, app oglase nećemo da računamo.
No nebitno kapiram poentu, ja sam samo uzeo ukucao istu ulicu kao i na prvom oglasu i izasao mi je ovaj oglas.
Dal su APP, ne znam, ja sam vidjao i za 2300 stanove koje vise ne vidjam na oglasima.
Poenta je da svako ko zna kraj, zna da je bilo 800 do 1000 pre ove priče i koliko je geto bez kanalizacije itd.
Kad se poredi sa Bukureštom i svim onim sta se dobija za 1450, bude vise nego smešno i to mi je poenta, pa makar bio prosek i 1200 u Krnjačici
Čisto da se razumemo nije nesto da hejtujem levu obalu npr pre bi živeo u Borci 3 i 5 koje i imaju neku priču kao naselje iako su dalji mnogo. Kornjača mi je jeziva.