Pregledao sam halooglase detaljnije i dalje mislim da su cene stanova prenaduvane i nije logicno da je na primer cena kvadrata u bloku 70 - 3000e jer u lastavici koja je samo malo nize cena kvadrata od 3100e - 3370e sa ukljucenim PDV-om u zavisnosti od sprata.
Renoviranje stana kompletno kosta oko 300e po kvadratu to znam jer sam skoro renovirao (U Beogradu verovatno i skuplje ) i to bez nekih luksiznih elemenata + zivci sa majstorima
a da pritom opet koliko god da renoviras stan i dalje sve ostalo je staro pocevsi od lifta pa do hodnika i zajednickih prostorija.
Smatram da stanovi za koje je neophodno potpuno renoviranje na cenu kvadrata mora da se doda bar 300e za renoviranje.
Izdvoji sam neke oglasene stanove koji u smislu pozicije, kvadrature i same zgrade su ok ali s obzirom da skoro svi zahtevaju renoviranje bez nekog spustanje cene mislim da su i dalje precenjeni.
Hotel YU 74kv/2851e - ovaj stan mislim da je u zgradama preko puta hotela i mislim da je od svih najbolji
Hotel YU 73kv/2877e - slicna lokacija kao prethodni ali zahteva renoviranje
Sava centar 78kv/2923e - lokacija dobra pa i zato jaca cena i ne zahteva potpuno renoviranje
Sava centar 70kv/2643 - zahteva renoviranje (ocaj od plocica imitacije kamena)
Blok 23 66kv/2848 - zahteva delimicno renoviranje
Blok 23 75kv/2600e - mozda i najrealnija cena od svih
Hotel YU 78kv/2756e - zahteva kompletno renoviranje
Blok 22 68kv/2838e - zahteva kompletno renoviranje
Hotel YU 67kv/2984e - zahteva delimicno renoviranje
Blok 23 76kv/2565e - ne zahteva veca ulaganje a ima i garazu (ovde je uracunata u cenu) ali je u soliteru na 3 od 17 spratova
Sava centar 89kv/2573e- zahteva renoviranje i stan je veci ali mislim da je u bloki 19a koji je na losem glasu
Blok 23 69kv/2855e - zahteva renoviranje
Ovo je trenutno ponuda koju sam ja uspeo da filtriram na halooglasima i mislim da je za nijansu ponuda u smislu stanova bolja nego pre 1-2 godine.
Bacite pogled na oglase koje sam izdvojio i recite mi vase komentare.