Dobra logika, za stariju kuću sa imanjem, ali onda ponovo razmisljas o novcima za gradnju tvoje neke idealne kuce, pa onda dugogodisnji radovi itd... Prodju dragocene godine, a svasta se moze promeniti do tada i moze se to vreme i novci bolje iskoristiti, ja sam isto tako razmislajo i gledao i veoma rano sam odustao od toga(ja nisam za to suviše mi je to nekako sporo)...
Isti slučaj sam imao sa ženom(5god smo kao u potrazi za našim stanom za život)ja sam hteo kuću u lepom kompleksu
https://masterinvest.rs/
ali zbog neizgradjene infrastrukture i buduce ekspanzije gradnje u tom delu, žena je presudila i ja sam odustao
kupio sam stan, ne u samom centru NS-a, već u izgradnji na nekoj lokaciji poput NBG koja će za 2-2.5god biti poslovni centar NS-a, a pored su vrtići, škole, parkovi itd...Centar mi je na 5-10min kolima kao i posao.
Kupovina se desila nakon što mi je drugar iz BG-a rekao za taj kompleks u NS-u i pitao me šta mislim o njemu, ja sam tada prvi put i saznao za tu buducu gradnju i nakon dva dana razgovora sa ženom konačno presekli i uzeli, mogu ti reći odličan potez, jer me je već neka nervoza krenula hvatati oko pronalaska te nekretnine za porodični život(uvek je nešto falilo, da li lokacija, da li sama zgrada, cena, buduće renoviranje itd..)...