G.I.Joe
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.05.2023.
- Pohvaljen
- 3.891
Ja nisam rekao da će samo da rastu. Već da nisu pale iako sam očekivao. Sad kad sam uzeo briga me da li raste ili pada. Stan je moj. Prodaje nema. Ti bi se zapanjio koliko su baze povezane. Čak mi je službenica MUPa rekla sama da odjavim boravak a ne prebivalište jer vidi u bazi. Proaktivno.Ahahaha.... Prosvetli me. Na 1000 strana nas ubedjes kako ce nekretnine samo sa rastu, a nemas strpljenja sebe da operes u jednoj porucim. Znam, nema sta da kazes.
Naravno nista od tebe drugo nisam ocekivao. Zakon ti naravno to ne dozvoljava. Procitaj ga. Koristis cinjenicu kako su nam povezane i azurne evidencije. A kad budes predavao zahtev napomeni im da provere da li ispunjavas uslove za rezidenta. Reci im gde zivis, radis i koliko vremena provodis u SRB.
A sto se ponosa tice, znas za onu nasu staru narodnu: Cega se pametan stidi...
Ti si ljut jer ne možeš ti da iskoristilš! Eto da se još malo nanerviraš uzeo sam i Korona pomoć sve do jedne i za sebe i decu. I moglo je. A deca imaju u pasošu NL adresu! Tako da ne lupetaj da smo nepovezani. Zna MUP sve! Prijavi se samo na eUpravu pa ćeš da se zapanjiš šta sve imaju!
Kažem da i kazao sam da cene u NL opet rastu i da se može očekivati i kod nas. Može očekivati ali ne mora! Isto kao što sam očekivao pad a nije se desio. Nema ubeđivanja. Ja sam uzeo stan. Ti ako hoćeš kupi ako ne čekaj bolje vreme kad god to bilo. Meni je Zlatno!