[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=890058#p890058:1wcvvpqq je napisao(la):moodboy » Sub Okt 16, 2021 9:45 am[/url]":1wcvvpqq]Pa eto, ako ne znas pitaj nije problem.
Milana Rakica - kod policijske stanice je 2.100 sa PDVom. Moze i za 2.000 i 2.050. Zavisi koliki stan uzimas.
Koste Abrasevica je 2.300 sa PDVom u izgradnji.
Bilo je do skoro jos stanova u Kopernikus panorami - otisli su za 1.800 i 1.900 plus pdv - sa ozbiljnim popustom za garazno mesto. Uzeo ga tip sa foruma.
2.100-2.200 je bio na uglu Radojke Lakic i Slobodanke Danke Savic - ali to jesu bila dva funkcionalna stana na visokom prizemlju - isto tako odlicna novogradnja.
Na vrhu Vojvode Bogdana kod Vuka jako lepa novogradnja 2.400 do 2.500 sa PDVom - zavisi koji stan. Pored nje zavrsena novogradnja - povuceni sprat sa velikom terasom i gratis ostavom je pre mesec dva bio 2.000 sa PDVom - zurilo mu se da proda.
Na sredini Vojvode Bogdana - preko puta Zapate - lux zgrada - pre par meseci je bio taj stan od 90kv za taj novac - otisao sutradan.
Mogao bih da ti dam ugovore i predloge ugovora, da mi je stalo. A mogao bi i da se izvinis…
Za Kenedy i Novi Dorcol moram da se ogradim. To je od prijatelja koji tamo trazi - podsetilo me je kad me je pogodio oglas za Ken. pre neki dan.
E pa lepo si rekao, prvo to kod policijske je krs kraj i sam kraj Liona, ako uopste moze da se smatra istim.
Ovo drugo sto si pomenuo provereno znam da nije islo po tim cenama, a za kopernikus opet pricas o cenama od 2018 godine.
Takodje sve ulice koje pominjes su sem koste a. najlosije u svim tim krajevima i najprometnije, prljave i na losim pozicijama. I takodje su vise Cvetkova pijaca nego Lion. Lion je od maltene Dravske ili Bregalnicke evo, pa do te Radojke. I probaj u tom pojasu ulica izmedju da nadjes kvadrat ispod 2600. Sve te poprecne ulice su elitni kraj.
To u V Bogdana je 2700 sada isto i to znam.
Sto se tice novogradnje, sve sto je na oko novo oni kazu novogradnja, a masovno su koministicke zgrade sa kraja 80 ih i is 90 ih novija gradnja i ljudi nemaju pojma da su to socijalni stanovi iz otkupa, cesto. Vrhunac je kad mi je agent jedan rekao pa investiror je… a ja mu kazem covece ovo je drzavna zgrada o cemu ti pricas majke ti o investitoru. Zgrada inace na Vracaru iz 92 godine. E to im je novija gradnja. I svaka boranija danas nesto prica i izmislja, a pojma nema i Beograd su juce tek videli.