Filip 01
Advanced
- Učlanjen(a)
- 27.02.2023.
- Pohvaljen
- 6.127
Strankinje hoće, ali ipak zbog pritiska roditelja i kasnijim prolaskom vremena posle avantura sa našima ipak ostaju medju svojima(ima izuzetaka). Mi smo vatreniji, a ne stedljivi i da u fondove ulazemo, idemo nekad all in što se devojaka tiče@G.I.Joe Zapazanje za tebe i pitanje sta rade tvoji prijatelji Srbi u Holandiji. Imam vise primera gde ljudi mojih godina potpuno odrastu u inostranstvu i dodju u Srbiju na par meseci, ozene se i nastave zivot u inostranstvu. I cak zavrse faks u inostranstvu i dodju i ozene bilo koju ovde, samo da je iz okej familije.
Onda odu tamo, naprave dete i to je momenat kad se mama i tata vracaju u Srbiju i kupuju po nekoliko stanova i apartmana, dok svojoj deci oslobadjaju to gde su ziveli tamo (na primeru Svajcarske pricam).
Zasto se to u praksi desava to sve tako? Da li Srbi bas zele da budu sa Srpkinjama u inostranstvu ili ih strankinje nece? Da li je to toliko bitno bas svima? Mislim ono, otisao si iz zemlje, zar je vazno? Znas zasto si otisao i odakle si otisao. I posle ulagati u 5 stanova u svojoj maticnoj zemlji mi nema smisla osim ako deca sigurno ne zele da se vrate ovamo, a u medjuvremenu su se integrisala u strani sistem. Izvini ako zvucim malo brutalno, ali ja prosto gledam sta se desava oko mene.

Dete ostaviš tamo u kao sigurnijem mestu za njegov zivot, obrazovanje se mnogo ceni.
Ti se vracaš u svoju Srbiju da budeš car sa inostranom penzijom i par stanova, nema drzavnog zdravstva, sa dzipom ne osetis bas rupe itd... Snalazljiv si i imas ekipu. Gazda koji skuplja rentu u slobodno vreme.
Zagadjenost vazduha ide poslednje kod vecine ljudi.
Realno dobijas neko postovanje od ljudi.
Zamisli odes u Dubaji sa svojim konacno novim mercedesom i niko te ni ne primeti, a u Srbiji?
Evo prodaj svoj stan i pravac Tajland i Bali, kupiš full lux stan/kuću i ti si premia.
Vole ljudi kada je neko dosao sa novcima iz bogatije drzave.
Idi po selima u Srbiji i neka saznaju da si uzeo samostalno novogradnju u Beogradu, ako ti ne možeš(a znam da možeš) , ja bih ti našao odlične kandidatkinje(znam da ti ne trebaju).
Moraš uračunati i taj faktor ne misle svi racionalno i jedan je život.